Arkadaşlar selamlar...
İzmirde 10 numara cam filmi çekecek, yer arıyorum. Tecrübesi olan varsa bilgi verebilir mi ?
Arkadaşlar selamlar...
İzmirde 10 numara cam filmi çekecek, yer arıyorum. Tecrübesi olan varsa bilgi verebilir mi ?
[SIGPIC][/SIGPIC]
şuan nerde çalışıyor bılmıorum ama hasbın dıe bı abım vardı xenon carcare da tanısmıstım ılk sımdıye kadr kendımın ve aılemın araclarını hep ona yaptrdım ve cok memnunm aynı zmanda vw fln da servısıne randevuyla gdıp fılm yapıodu ıscılıgı baya ıı ıstersen bı arastrıp bulurum nerde oldugunu
3. sanayide 1001 de müslüm abi var tek görevi film çekmek üstüne tanımam 1998 de şahine çektirmiştim 2006 ya kadar kullandım atmıyorum o zaman çizilmez film yoktu piyasada 2006 da 206 ya çektirdim sattığım kişide hala kullanıyor yasin dersin pejocu o anlar zateneğer gidersen
Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar
aynen 1001 oto var..2 aracımın hepsine orada cektırmmıstım cook iyi işçiliği var..
35 1/2 KSK
''Emniyet Kemerimizi Takalım,Takmayanları Uyaralım "
psn : derman3534
o zaman 1001 Müslim abimize uğramak şart oldu...
[SIGPIC][/SIGPIC]
Xenon Car Care Gaziemir 6. Sanayiye taşındı ama hasbin hala onlarla mı çalışıyor bilmiyorum. Ben de ona yaptırmıştım ve işçiliği gerçekten kusursuz. Tabii filmin markası da önemli. Benim aracımda komple solar gard var ama llumar ve 3M'de kaliteli filmlerden.
Maliyetlerdende bahsetsek kullanılan marka da tabii ki, yaptırıcak olanlar açısından daha yararlı olacağı kanısındayım.
Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)