arkadaslar bu aracı bilen varmı? 41 es 632 plakalı
Honda S2000 2.0 Vtec 2006 Model 56.000 TL Sahibinden satılık ikinci el
arkadaslar bu aracı bilen varmı? 41 es 632 plakalı
Honda S2000 2.0 Vtec 2006 Model 56.000 TL Sahibinden satılık ikinci el
sahıbı su bırıkıntısıne gırdıgını sadece on tamponu carptıgını solemıstı ancak burdan bı arkadasta (ısmını hatırlayamadım sımdı)aracın komple boyalı oldugunu yazmıstı..agır bı hasar almıs heralde..bende net bılmıyorum ancak o mesajdan sonra mıdem bulandıgı icin yanasmadım takasa..sahıbı orta yaslarda amcasıyla beraber kullandıgı bı aracmıs..ole demıstı..
tamam buldum,pm'den atılan mesajı aynen kopyalıyorum buraya...
Ferh@_t5
bu konusunu açtığınız s2000 bir ara mutluhanda satılıktı..gidip bakanlar aracın bagaj kapağı hariç komple boyalı ve hasarlı olduğunu söylemişti
S2000 Türkiye - vBulletin ..burada sorgulatırsan araç hakkında bilgi gelebilir.
hayırlısı olsun kardesım ama bence yınede bı bakıp arastırmanda fayda var..belki sahıbının dedıgıde dogru cıkabılır..
Evet birara mutluhanda duruyordu ozaman 17 bin yada 19 bin km deydi içine oturup bakmıştım.. Torpidodaki Powertech stickerından hatırladım temiz bir araba değil..
unless you ride the beast
you wouldn't understand
Bi ara bende s2k sorgu konusu acmistim bu arabada vardi pek olumlu yorumlar gelmedi kazali falan demislerdi. Kaputun etrafindaki bosluklarda cok dikkat cekiyor zaten..
Zaten bi ara bu araç sahibindene düştüğünde bahçeli bir evin garajında duruyordu ve önünde bir S2K daha vardı ve o da griydi. Kanatlı birşeydi. Sahibi bunu satıyordu ve çok iyi hatırlıyorum ilanında da yazmıştı araç komple boyalıdır diye. Sonradan o ilan kalktı yerine bu gelmiş.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)