fuarda incelemiştim içi falan çok hoşuma gitmişti
sadece otomatik olarak geliyor ama bence istanbul için en başarılı araçlardan günlükte yakıtı normal bastığındada gidişi yeterli![]()
sadece goruntu olarak biraz dokunuşlara ihtiyacı var![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
43 milyar mı ? öyleyse ve dsg şanzımanlıysa gerçekten çok uygun fiyatı, hatta ibiza cupradan ucuz olması ise çok ilginç. Bence 207 yerine gelicekse hiç düşünmeyin
[I]CORVETTE C7 Z51 STINGRAYBMW X3 SDRIVE
hakan 43 lıraya en bosunu verıyorlar,agzına kadar doldurdugunda 52 lere cıkıyormus ama yıne ıbızanın suankı fıyatına bakıldıgındas aynı hesaba gelkıyor kı cupradan daha guzel Gti
bu araba alınırda binilirdi güselde olmuş donanımda güsel
43 milyara var diolar ama bayyiiiiyi aradığında 50,500 den başlar diolar bende bunu anlmamış değilim hani..
geLsin hayat biLdiği gibi.......
Rpm Race Events......
coilover + r32 jantları
abt nin tampon ekleri vs çok fena olur gibi
veya
![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
vw avek'te siyah 4 kapı var 51.500 TL
ekstraları şunlar:
A1A1 Siyah 0,00 TL
XE Siyah-Kırmızı 0,00 TL
PH2 Klimatronik otomatik klima (Klimatik yerine) 320,00 TL
PLA Otomatik kararan iç dikiz aynası ve yağmur sensörü 310,00 TL
RKZ RCD 510 Radyo Mp3 CD Çalar 6'lı CD değiştirici 4 x 20 W, 6 hoparlör 1.190,00 TL
W4B 4 Kapı fiyat farkı(Elektrikli arka camlar dahildir.) 670,00 TL
WFK Sürüş konfor paketi (Yol Bilgisayarı+ Arka Park Mesafe Sensörü + Hız Sabitleyici + Lastik Basınç Göstergesi) 1.000,00 TL
WXE Bi-Xenon farlar 1.220,00 TL
4X3 Arka ve yan hava yastıkları 960,00 TL
baz modeli alınıp, coilover+ultraleggeralar ile baya keyifli olurkat iptali+chip ile baya iyi olur
![]()
Failure is not an option.
çok güzel gözükuyor.fiyatıda uygun gibi
ben ciddi anlamd dusunme başladım tek çekıncem var oda benzin fiyatları yukselmesi ***** yaz geliyo her gun yazlıga git gel bunla olmaz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)