Merhabalar...
Bildiğiniz üzere 34KUK40 plakalı Seat Leon Cupra nın eski ve ilk sahibiyim.
Arabayı satalı yaklaşık 2 ay oldu.
Burdada arabanın ilanı vardı ve her ilgilenene açık ve net bi şekilde FOTOĞRAFLARLA detaylı kaza-boya bilgisini verdim.Bunlarla yetinemeyip Doğuş Oto kayıtlarını alanlar,sigorta şirketlerinden araştıranlar oldu.Tabiki yapılır para veriliyo bende araştırırım.Gizli saklı bir şey yoktu zaten söylediklerimin üstüne bir şey çıkarsa ben zaten bedava veririm dedim herkese.
2009 ekim ayında arabam florya da evimin önünde PARK halindeyken bir mini GP (plakasını hiçbir zaman söylemedim) nin gelip vurması sonucunda hasarı olmuştur.Bu hasar sonucunda arabnın kaputu,ön tamponu ve sağ çamurluğu değişmiş olup sol çamurluğa ton farkı olmaması adına boya yapılmıştır.Bu işlemler doğuş Oto Esenyurtta yapılmıştır ve zaten hepsi kayıtlıdır.
Durum yukarıda anlattığım gibidir.Camiada beni veya arabayı tanıyan tanımayan,adını öğrenebildiğim veya öğrenemediğim bir çok kişi araba hakkında 4-5 tane büyük kazası var,şaseleri kaynaklı,arabanın canı alınmış,piyasada alınabilecek son cupra,alan MALdır,airbag lerin hepsi açılmış (park halinde nasıl açılıyo çok merak ediyorum),iyi çakmışlar gibi bir çok konuşma olmuş.
Arabama bu siteden de bir çok kişi gelip baktı.Nasıl bakıldığını,durumunu vs bir çok kişi gözleriyle gördü.Ne canı alınmış bir arabaydı,nede 4 tekerleği farklı yöne bakan bi arabydı.
Su anda arabayı alan arkdasın bunların hepsinden bilgisi vardır.Tüm fotoları,servis bilgilerini değişenleri hepsini bir bir kendisne aktardım.Bu saatten sonra kimse tutupta arabayı kafama atmaz kazalıymış vs die!..Bundan dolayı bu konuşmaları yapan arkadaşlar boşa çenelerini yormasınlar!..Bu şekilde konuşamlar yapıpta kimsenin canını sıkmasınlar!..
Bunlardan bize ne kardeşim diyebilirsiniz ama kendinizi hem benim hemde arabamı alan kişinin yerine koyarsanız anlarsınız.Sadece benim değil bir çok arkadaşın başına gelmiştir.
Beni dinlediğiniz için teşekkür ederim..
NOT:Adını öğrenebildiklerim gerçekten benden korksun İnşallah bir yerlerde karşılaşmayız.