Peki etkisi nekadar uzun?
Birkaç yıkamada yine beyaz haline dönermi?
Bana çok lazım böyle birşey cila gelen yerler hep beyazladıda.
Evet satılıyormuş hala.
Hepsiburada.com : Rex U.v Korumalı Plastik Tampon Yenileyici Krem 095525 | Oto Aksesuar
Bende meguiarsın jelini kullanıyorum , yalnız bu tarz ürünler ele avuca geldi mi çıkmak bilmiyor vıcık vıcık kalıyor o yüzden yanında bi kutu ameliyat eldiveni alınması yanında tavsiye edilir![]()
Aynen jel olarak kullanım ele bulaştı mı çok çok kötü.Meguiars trim detailer ve rex'te o sorun yok allahtan![]()
Ben tavsiye ediyorum o ürünü herkese.Plastik aksam,kapı fitili vs kullanıyorum dış kısımda her yerde.Fiyatına göre sonucu gayet iyi.
Daha önceden hb'den almıştım 12-13liraya yine , başka yerde fiyatlar nasıl pek bilmiyorum
Rex'i bende kullanıyordum devamlı, Özgür'ün tavsiyesi üzerine.
Çok memnun kalmıştım.
Bir kötü yanı, toz tutuyor çok. Arabanın dışındaki plastik aksamlara sürüldüğünde, çok fazla tozlu ortamda bırakılmamasını tavsiye ederim.
Araç yıkanırkende sanki plastik aksama wax yapmışcasına su kaydırma özelliği sağlıyor.
Güzel ürün, fiyatta uygun.
Hortingen - yeni konu açmayayım dedim.
https://www.youtube.com/watch?v=0JvzoguhA7Y
Daha az önce kendi kendime bu Chemical Guysın lastik parlatıcısı yok mu diyodum bu konuyu gördümParlaklıgı filan iyi gibi . Temin edebilecegimiz bir yer var mı acaba ?
5 dk da bir lastiğe sürdü maşallahbende meguiarsın parfümsü bir spreyi var onu sıkıyorum temiz havada çamursuz günde 500-750 km rahat parlıyor ve parlaklık gittimi su döküyorum yine parlamaya devam
![]()
YamahA Xmax 250 ABS
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)