Zam da yok, indirim de yok arkadaşlar..
Mazot fiyatlarındaki düşüş ya da artışların arz ve talebi etkilemediği sebebi ile mazottaki düşüş iptal edildi. Motorin fiyatlarında bir düşüş olmayacak.
Bilginize
Q.
Zam da yok, indirim de yok arkadaşlar..
Mazot fiyatlarındaki düşüş ya da artışların arz ve talebi etkilemediği sebebi ile mazottaki düşüş iptal edildi. Motorin fiyatlarında bir düşüş olmayacak.
Bilginize
Q.
bugün aldım ztn shellde 3.69 dan inmez ya bencede
Bu şu demek..
"Zam yapıldığında bile insanlar hiç bir şey olmamış gibi almaya devam ediyor. Zam ya da indirimde satışlarda bir dalgalanma yok. İndirmenin anlamı yok"
Hani petrol fiyatları düştüğünde bu direkt yansıtılacaktı??![]()
dün sevinmiştim hatta mazot bıle almadım![]()
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
ne zannediyorlardi 3 kurus indirim yapildi diye herkes mazot mu alacak? ki yapilmadi zaten goruldugu uzere..
Olaya bak''Canım, indirsekte indirmesekte nasıl olsa alacaksınız, biz niye indirelim o zaman? Hem pompalarda sıra olur azcık indirsek, sizin zararınıza, biz sizi düşünüyoruz. Hadi yavrum şimdi git sütünü iç, nükleer başlıklı kız ile radyoaktif kurt hakkında hikaye okuyacağım biraz sonra.''
''Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK
başlığı görünce korktum ya![]()
ulan varya nedir bu ya bende almadım yarın alırım diye :@
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Böyle başlık demek ki dikkat çekiyor))
Teşekkürler Dragger![]()
düşmez abi...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)