Haydi Sende Oynaaaa - Tapnaktan k
kaç dakikadır. şifreli bir dolap var ılk kapıyı acınca.şifreyi çözemedim deliricem sözen olursa yayınlasın![]()
![]()
Haydi Sende Oynaaaa - Tapnaktan k
kaç dakikadır. şifreli bir dolap var ılk kapıyı acınca.şifreyi çözemedim deliricem sözen olursa yayınlasın![]()
![]()
Scorpion TypeR
Açmayın o bağıran kadın çıkıyor![]()
...
ben ılk odadan çıktım şifrede takıldım duruyo acık oyleceyoksa sıyırıcam bıraz daha bakarsam eğer
![]()
Scorpion TypeR
Çubukları diktikten sonra tabloların arkaları açılıyor
...
çucuk dııktıgınızde orda yerdekı taşların seklını aklınızda tutun. sonra sagda ve soldakı reımlerı tıklayın.ters olucak sekılde yanı bırnde beyazları dıgerınde sıyahları dızın normal seklı ıle..sonrasını bakın işte benmı cozucem :d
Scorpion TypeR
şimdi yatmam , 6 da kalkıp yola çıkmam , 9 gibi de bitirme ilk sunumunu yapmam lazım jüriye...Yani hiç açmamam lazım linki![]()
Ya duvarları doğru dizdiğim halde tık yokalttaki işarete mi tıklamak gerekiyor çıkınca yaptığım şekil silindi
...
daha sonra. hapıshane kapısı gıbı olan kapının solundakı yuvarlak sey acılıyo. ordakı lensı alındaha sonra yere koydugunuz cubukla tekrardan alıp
o lensı aldgınız yere koyun acn kapıyı. gırın ıcerıye demır kapıdan. sorası benle aynı yerdesınız
![]()
Scorpion TypeR
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)