User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
38 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Civic 1,4is Hakkında tüm bilgiler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Civic 1,4is Hakkında tüm bilgiler

Arkadaşlar abilerim Allah kısmet ederse 1,4is almayı düşünüyoruz.. İlk aracım olacağı için biraz şüphelerim var, daha doğrusu karar veremiyorum ilk önce manuel mi otomatik mi onu kararlaştıramadım ben manuel istiyorum ama bulmak ve fiyat açısından daha maliyetli.. Yakıt konusunu çok merak ediyorum benzin *****
    Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz?

*97 makyajsız-spoon 5cm yay vs. vs. Otomatik 14000TL isteniyor 110binde
    *99 makyajlı- tamamen stock vti jantları var 160binde 16binTL isteniyor
    Araçların ikiside boyalı ama kazasız..

önerebileceğiniz 1,4is varsa bekliyorum veya önerebileceğiniz sorunsuz bir araç..Bütçemiz 13-14 en fazla..

Şimdiden Teşekkürler
    ...

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bütçeniz 13-14 arası ise temiz manuel bulabilirsiniz örnekleri çoktu sitemizde ancak satıldı galiba birkaçı hafif sade ayarında makyajıda vardı arabaların.Bence otomatik almayın bu sadece benim görüşüm.Ben de çok seviyorum 1.4 is'leri vti lere para yetmedigi için alınabilecek bir araba görüntü için ama 15'den fazlası çok para bence.

Umarım dilediginiz gibi bulursunuz
    imzasız..

TEQUILA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Özellikle benzin tüketimi ve sürüş keyfi açısından manuel almanızı tavsiye ederimi,
    Yakıt olarak 42 lt benzin ile ortalama bir kullanımla ara ara gazlayarak 500-550 km yol yapabiliyorum. Ne kadar yaktığı konusu her gün artan benzin fiyatlarından dolayı samimiyetini kaybetti Ben Lpg li bir araç önermiyorum. Çevremde daha sıkıntısız lgp li araç kullann birine denk gelmedim. Bence civic için LPG durduk yere başa dert aramak demek. Tabiki bu bence.

Modifiye anlamında çok fazla seçeneği olan, sıfır parçanın muadili veya 2. elini rahat temin edilebildiğiniz en önemlisi sorunsuz bir araç. Orjinal parçası pahalıdır ama çok nadir sorun çıkartır. Orjinal parçalarında piyasada orjinale çok yakın yan sanyileri vardır.

Aklıma gelenler şimdilik bunlar. Vars özellikle öğrenmek istediğiniz birşey yazın yardımcı olalım.
    '05 Honda CBF 600 SA
    '16 Qashqai

kadir jdm civic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    11-13 arasında çok temız 1.4 is ler var stock makına o 15 16 isteyenlere bakma sen bir jantla bir yayla o fiyatlar etmez artık jantlarda çok pahalı degil jant lastik 400 500 bulabiliyorsun. bence modifiyeli almaya ugraşma stcok al ztn 1 bın tl aynısını yaparsın
    MSG GARAJ ANTALYA MUSTAFA GENÇ

kadir jdm civic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    MSG GARAJ ANTALYA MUSTAFA GENÇ

aknnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende 1.4is kullanıcısıyım gayet memnunum benim aracımda lpg var bi çok dizel daha az yakıyorum otomatik düşünürsen çok güsel arabalar var iyi bi araştırma yaparsan güvenlik donanımlı hatta sun roof lu araçlar çok fazla otomatikde ama tabiki tercih meselesi

baha38 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Bu ilanın sahibiyle ben görüşmüştüm 11350 civarında bırakıyo en son 7 senedir araç bunlardaymış öğretmenmiş emekli oglundan geçmiş hiç sorunu yok diyo boyası iyi mi dedim çok iyi dedi ben orda takıldım ona göre iyi olan boya bana göre iyi olmayabilir tanıdık varsa oralarda baktırın bence.

recky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1.4 96-98 almak en ıyısı made ın japan
    guvenlık paketlı olmassı da tercıh edebılırsın
    stock yapabılırsınn tabıkı
    jant yay far karlık spoyler trıger bakım 2000tutar
    servısde trıger rulman kayıslar 450 faturacıkıyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    düsünüosan 97 makyajsız-spoon 5cm yay vs. vs. Otomatik 14000TL isteniyor 110binde bu aracı al derim sevdiğim kardesimin aracı.. memnun kalırsın.
    Hayırlısı be gülüm

SeK23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende 97 model 1.4is güvenlik paketli var sadece 2 çamurlugu boyalı manuel vites

Forumdaki arkadasların yazdıgı kadarıyla otomatık vitesi sacma duzeylerde yakıyormus

Ben kesinlikle tavsiye ederim bakımları ucuz her yerde servisi parçası var

Benzini hesaplamadm hiç fakat şehiriçi 7-8 ltden fazla yaktıgını sanmıyorum.

Eğer düşünürsen benim aracımda satılık pmden gönderebilirm ilanını.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı StiFLeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bütçeniz 13-14 arası ise temiz manuel bulabilirsiniz örnekleri çoktu sitemizde ancak satıldı galiba birkaçı hafif sade ayarında makyajıda vardı arabaların.Bence otomatik almayın bu sadece benim görüşüm.Ben de çok seviyorum 1.4 is'leri vti lere para yetmedigi için alınabilecek bir araba görüntü için ama 15'den fazlası çok para bence.

Umarım dilediginiz gibi bulursunuz
    Bilgiler için çok teşekkürler Tercihim Manuelden yana olucak tam kararlaştırdım

Alıntı TEQUILA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Özellikle benzin tüketimi ve sürüş keyfi açısından manuel almanızı tavsiye ederimi,
    Yakıt olarak 42 lt benzin ile ortalama bir kullanımla ara ara gazlayarak 500-550 km yol yapabiliyorum. Ne kadar yaktığı konusu her gün artan benzin fiyatlarından dolayı samimiyetini kaybetti Ben Lpg li bir araç önermiyorum. Çevremde daha sıkıntısız lgp li araç kullann birine denk gelmedim. Bence civic için LPG durduk yere başa dert aramak demek. Tabiki bu bence.

Modifiye anlamında çok fazla seçeneği olan, sıfır parçanın muadili veya 2. elini rahat temin edilebildiğiniz en önemlisi sorunsuz bir araç. Orjinal parçası pahalıdır ama çok nadir sorun çıkartır. Orjinal parçalarında piyasada orjinale çok yakın yan sanyileri vardır.

Aklıma gelenler şimdilik bunlar. Vars özellikle öğrenmek istediğiniz birşey yazın yardımcı olalım.
    Lpg den uzak duruyoruz bilgiler için teşekkürler

Alıntı kadir jdm civic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    11-13 arasında çok temız 1.4 is ler var stock makına o 15 16 isteyenlere bakma sen bir jantla bir yayla o fiyatlar etmez artık jantlarda çok pahalı degil jant lastik 400 500 bulabiliyorsun. bence modifiyeli almaya ugraşma stcok al ztn 1 bın tl aynısını yaparsın
    şimdi makyajlı kasaya 15 itenince çok hoşuma gitti tertemiz birde o fiyat eder gibi geldi

Listeme ekledim teşekkürler

Alıntı aknnn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende 1.4is kullanıcısıyım gayet memnunum benim aracımda lpg var bi çok dizel daha az yakıyorum otomatik düşünürsen çok güsel arabalar var iyi bi araştırma yaparsan güvenlik donanımlı hatta sun roof lu araçlar çok fazla otomatikde ama tabiki tercih meselesi
    Şimdi ilk aracım olacağı için manuel olsun istiyorum ama manuel adam akıllı bulmak çok zor Hem manuel'i satması daha kolay

Alıntı ShekiL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    düsünüosan 97 makyajsız-spoon 5cm yay vs. vs. Otomatik 14000TL isteniyor 110binde bu aracı al derim sevdiğim kardesimin aracı.. memnun kalırsın.
    Görüştüm kendisiyle haftaya kararımı verip iletişim kurarım

Alıntı serkankos Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende 97 model 1.4is güvenlik paketli var sadece 2 çamurlugu boyalı manuel vites

Forumdaki arkadasların yazdıgı kadarıyla otomatık vitesi sacma duzeylerde yakıyormus

Ben kesinlikle tavsiye ederim bakımları ucuz her yerde servisi parçası var

Benzini hesaplamadm hiç fakat şehiriçi 7-8 ltden fazla yaktıgını sanmıyorum.

Eğer düşünürsen benim aracımda satılık pmden gönderebilirm ilanını.
    Tabiki bekliyorum ilanı..
    ...

modhib - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    otomatıgın cok hantal oldugunu duymustum manual al bence tercıh senın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2000 model lpg li vardı bende lpg bi süre sonra aracı cıddı anlamda cekısten dusuruyor bazı yokuslarda 4 kişi 1. viteste bile zorlanıyor arac o yuzden bence lpg den uzak dur derim. şuan 98 guvenlik paketli japon 1.4 um var aracımı cok seviyorum gayet memnunum yakıt konusuna gelirse 2500 deviri geçmezsen şehir içi 50tl benzinle 125 -130 km yol gidebiliyor yani bence çok yakıyor 1.4 oluşu az yakması anlamına gelmiyor bence buna sakın aldanma ...

fiyat konusuna gelince bu sitede genel anlamda 1.4 lere karşı antipatik bi yaklaşım var.Herkezin arabasına isteyiceği fiyat değişir tabiki ama düzgün vteclere 25.000tl isteniyorsa 1.4 lerinde 15 16 larda gezmezi normal bence kimse kalkıp 11 12 ye [B]düzgün[B] 1.4 alırım demesin öle bi dünya yok canı cıkmış 96 model tabikide alırsın adam etmek için para harcarsın ama aracın metal yorgunlugundan ne kadar ugrasırsan ugras ok gibi durmaz . benim aracım 98 güvenlik paketli değişensiz jant yay sesi sistemi vs. extraları var 130.000kmde şuan satmayı düşünsem 15.000tl den bir kuruş aşağıya vermem.

son olarak kesinlikle manuel al derim 1.4 ün alıcısı modifiye ile içili dışlı olan birisi olcaktır ve modifiye ile içli dışlı olan birisi otomatik vites 1.4 motor arabayı tercih etmez satamazsın otomatik 1.4 ü..
    İlkay Akçakoca-İZMİR
    35 TC 126(EJ9),35 CUK 44(EJ9),35 CAR 50(GTC),35 CAR 78(116i), 35 DY 642 ( C30 )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @modhib

Tercihim kararlaştı heralde bu gidişle manuel tercihim olacaktır..

@year_one

Bilgiler için teşekkürler çok km yapan birisi olmam heralde zaten herzaman sakin kullanmaktan yanayım yeri geldiğinde basmak dışında liste çıkarttım manuel makyajlı kasa var çok hoşuma gitti bütçeyi kararlaştırdıktan sonra gidip bakmak istiyorum..
    ...

aknnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet bende bakıyorum ama öle düzgün bi araba yok 1.4 sedanda olabilir ***** onlar bizim arabalardan daha hafif sedan olarak temiz bişey bulabilirsin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya sedan birazdaha ağır kalıyor yaşıma göre
    ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı berkay_aydin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    @modhib

Tercihim kararlaştı heralde bu gidişle manuel tercihim olacaktır..

@year_one

Bilgiler için teşekkürler çok km yapan birisi olmam heralde zaten herzaman sakin kullanmaktan yanayım yeri geldiğinde basmak dışında liste çıkarttım manuel makyajlı kasa var çok hoşuma gitti bütçeyi kararlaştırdıktan sonra gidip bakmak istiyorum..
    bu arabaların makyajlı kasası için 15.000ler normal dir o yüzden pahalı mı alıyorum diye düşünme ben 2000 modeli 15.200 e aldım tüplü vtec jantlı yaylı falan ulan patladı bu bizde yıllanır hayatta satamayız derken 1 ay sonra 16.000tl ye sattım
    İlkay Akçakoca-İZMİR

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı year_one Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu arabaların makyajlı kasası için 15.000ler normal dir o yüzden pahalı mı alıyorum diye düşünme ben 2000 modeli 15.200 e aldım tüplü vtec jantlı yaylı falan ulan patladı bu bizde yıllanır hayatta satamayız derken 1 ay sonra 16.000tl ye sattım
    o zaman doğrudur vtec jantlı 3,5 yay var ses sistemi 16 istiyorlardı manuel çok hoşuma gitti pazarlık yapılır inşallah bütçe uyarda alırız
    ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı berkay_aydin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o zaman doğrudur vtec jantlı 3,5 yay var ses sistemi 16 istiyorlardı manuel çok hoşuma gitti pazarlık yapılır inşallah bütçe uyarda alırız

değişensiz,düşük km de ise kacırma biraz pazarlıkla kafasını kopar derim
    İlkay Akçakoca-İZMİR

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)