User Tag List

Sayfa 1/3 123 SonSon
39 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Evo X yorum .

EvoX
    Misafir

Red face Evo X yorum .

Herkese merhaba.Bu mayıs gibi EVO X MR siparişi vermeyi düşünüyoruz . Bir kaç arkadaşımla konuştuktan sonra zahmetli iş olucağını söyledi . 5000 bakımları vs. . Aracı annem ve ben kullanıcaz. Çoğunlukla şehiriçi. Haftasonları zevkine ben kullanıcam. Sizce günlük kullanım için uygun mudur ? Annem açısından sorun olur mu ? Şehir içi fazla mı gelir ? Herkesin yorumu için şimdiden teşekkürler .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla ben anneme STI kullandırmıştım debriyaj agır geldigi için kullanamamıştı uzun süreli yoksa sürüyodu gayet güzel bi sıkıntı çekmedi, zamanında yengemde kardeşinin gc8 sw kullanıyodu oda debriyaj sıkıntısı yüzünden söyleniyodu. Sehir trafigi fazla ise çekilmez ciledir otomatik olmadıgınız sürece bide evo cok yakıyo onuda hesaba katmak gerek bence sıfır almaktansa annene otomatik dizel bi araç sende ikinci el temiz illa evo alıcaksan 2. el bakmanı tavsiye ederim.
    " Kontrolsuz güç gerçek güçtür. "

https://www.instagram.com/alpataktv/

EvoX
    Misafir
    Otomatik olacak. Şehir içi trafik var fakat Ankra'da yaşıyorsunuz sanırım.Ankara veya İstanbul trafiği kadar çok değil . O kadar şehiriçine girmezde zaten.Şuan araba ford 1.4 Ford fusion otomatik var, onu satıp yerine araba alıcaz işte. Yakıt olarak yakıt pek sorun değil . Annemin kullanabilmesi önemli. Evin tek aracı olacak fakat kullanamaması büyük sorun . Evin tek aracı olacak. 2.aracı kabul etmezlerse dediğiniz gibi kendime evo 9 , anneme Golf 1.4 122hp alabiliriz . Yorumunuz için teşekkür ederim .

cembozbey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla annenizi bilmemde suanda satılık cok dusuk kmde bi sst şanzuman bi evox var satılık
    çok dolu ve gayet duzgun sitede yasarım nickli arakdasın arabası sıfır almakdan cok daha karlı olacaktır emin olun
    BOZBEY

Octane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Otomatik vites ralli homologasyon araç olmaz. Yani bence olmaz.

Bir ara annemle benim ortak bir aracımız vardı, her zaman için sıkıntı o. Sonra sattım üste biraz para kondu daha ucuz iki araç aldık o da rahat etti ben de. Arabasını sürersin tam biyerdesin araba benim de arabam beni gel al/arabayı getir binecem der, bütün bunlar sıkıntı. Ayrıca benim deneyimime göre evoX bir evo 8 ya da 9 kadar başarılı değil. Tıpkı 2.5 olduktan sonra STIların eski bugeyelar kadar başarılı olmadığı gibi.

Tercih tabii ki sizin ama ben sadece annesiyle yaşayan bir kişi olarak iki araçtan yanayım...
    Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var )

EvoX
    Misafir
    Alıntı 325İX Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla annenizi bilmemde suanda satılık cok dusuk kmde bi sst şanzuman bi evox var satılık
    çok dolu ve gayet duzgun sitede yasarım nickli arakdasın arabası sıfır almakdan cok daha karlı olacaktır emin olun
    Onu biliyorum aklımda zaten . Satılırsa sıfır Evo x Mr satılmazsa o .

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo X cok daha konforlu bır otomobıl ama MR daha sert set up lı...
    Otom olarak herkes kullanabılır ama Annenıze sekıl olarak uymaz,tabı bu araclardan hoslanıyorsa,o ayrı...

EvoX
    Misafir

Smile

Alıntı Octane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Bir ara annemle benim ortak bir aracımız vardı, her zaman için sıkıntı o. Sonra sattım üste biraz para kondu daha ucuz iki araç aldık o da rahat etti ben de. Arabasını sürersin tam biyerdesin araba benim de arabam beni gel al/arabayı getir binecem der, bütün bunlar sıkıntı. Ayrıca benim deneyimime göre evoX bir evo 8 ya da 9 kadar başarılı değil. Tıpkı 2.5 olduktan sonra STIların eski bugeyelar kadar başarılı olmadığı gibi.

Tercih tabii ki sizin ama ben sadece annesiyle yaşayan bir kişi olarak iki araçtan yanayım...
    Çok haklısınız. Hafta içi zaten kullanamıycam. Hafta sonu 2 gün var onda da bir işi çıkar o zamanda süremiycem . Sıkıntı .Şuan bile tek araç var tartışıyoruz . Ve evet evo 9 bana göre daha başarılı bir araç fakat otomatik şanzıman desteği yok :/ . Annem otomatik vites kullanabiliyor. Yoksa tercihim EVO 9 tabiyki.Teşekkür ederim yorumlarınız için , 2.araç teklifimi suniyim o zaman .

EvoX
    Misafir
    Alıntı 997TT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evo X cok daha konforlu bır otomobıl ama MR daha sert set up lı...
    Otom olarak herkes kullanabılır ama Annenıze sekıl olarak uymaz,tabı bu araclardan hoslanıyorsa,o ayrı...
    Mr dvd,vcd vs. vs. donanım farkları var ama ?

Hayır hoşlandığından değil evde tek araç olma taraftarı . Evo 9 istiyordum . Otomatik olsun bende kullaniyim dedi . Evo X düşündük . Onun için foruma sordum kullanabilir mi,sıkıntı olur mu ? Yorumlara göre hem kullanamaz,hemde sıkıntı sanırım .

GokhanE. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evoyu tek araba kullanmak başlı başına sıkıntı,bir de iki kişinin tek arabası olcaksa ayrıyeten sıkıntı olur..bence kendine de bir ikinci araba al

alicancalis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence Audi s3 de alabilirsin. hem çok yumuşak hemde hızlı bir araba. üstelik içi dışı çok kaliteli.
    Ali Can Calis

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    " Kontrolsuz güç gerçek güçtür. "

https://www.instagram.com/alpataktv/

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Knfor ıcın Golf R olabılır ancak EVO nun tadını vermeyecek...
    Otom bır EVO X harıka olur,ne sıs yana ne kebab...
    Golf R cok ıddıalı yurumuyor,gecen hafta kullandım,yol tutusu harıc etkılenmedım...

ReFiK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GK007 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evoyu tek araba kullanmak başlı başına sıkıntı,bir de iki kişinin tek arabası olcaksa ayrıyeten sıkıntı olur..bence kendine de bir ikinci araba al
    aynen 1 karının 2 tane kocası olmaz...

Dou - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bir arabanın birden çok sahibi olunca işin suyu çıkıyor.

bunu der bunu bilirim, ne istersen al sana kalmış orasına karışmam

bilalMW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Octane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

neden abi? bilmediğimden soruyorum
    Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager

EvoX
    Misafir
    Annemle konuştum 2.araç işine sıcak bakıyoruz. Anneme 1.4 tsi 122 hp golf alıcaz. Bu kesinleşti. Bana ne önerirsiniz peki ? Sricco uygun mudur ? 1.4 tsi 160 hp dsg ? Veya evo 9 ? Scricco nun sıfırı Evo 9un 2.el fiyatına nerdeyse.

Ufuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo 9 scırocco ile kıyaslanmaz..bence evo

EvoX
    Misafir
    Kıyaslama amacıyla değil . Bu gün arkadaşlarla konusu geçti. Sıfır Scirocco almak daha mantıklı dediler. Evo 9 kadar olamaz tabiyki . Sıfır mı ikinciel mi meselesi gibi oluyor. Evo 9un temizini bulmakta zor zaten.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)