User Tag List

14 sonuçtan 1 ile 14 arası

Konu: Top box uydu alıcı cihazı hakkında ?

Murat Özcan
    Misafir

Arrow Top box uydu alıcı cihazı hakkında ?

Arkadaşlar bu cihaz hakkında piyasada yasak oldugunu duymustum.Ama kullananlar varmış tüm şifreli kanallar digitürk kabloluda bulunan flim kanallarını izleyebiliyormuşuz buda benim dikkatmi çekti bu nerden alınır nasıl kullanılır? esasında adınıda doğrumu yazdım bilmiyorum aramızda kullananlar olacaktır yardımcı olursanız sevinirim..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    atalalanta fln da var hd box modeme ethernet kablosuyla bağlanıyor oradan sürekli güncelliyor gayet de iyi wirelessli olanları da vardı sanırsam

Murat Özcan
    Misafir
    Alıntı TURBONUR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    atalalanta fln da var hd box modeme ethernet kablosuyla bağlanıyor oradan sürekli güncelliyor gayet de iyi wirelessli olanları da vardı sanırsam
    bu evet modeme baglanıyormus sanırım ama internet hızı yavaş ise görüntüde takılmalar yaşanırmı acaba veya bilgisayardaki interneti yavaşlatırmı ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Atlantayı kendi evimde kullanıyorum memnunum görüntü kalitesi fln çok guzel özellikle hd kanalların.Şu ana kadar bi sıkıntı cıkarmadı sadece takılıyo ara sıra modemi acıp kapatman gerekiyor..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı -MuRaT- Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu evet modeme baglanıyormus sanırım ama internet hızı yavaş ise görüntüde takılmalar yaşanırmı acaba veya bilgisayardaki interneti yavaşlatırmı ?
    bazen takılmalar oluyor net hızınız iyi olursa birazdaha iyi bizde 2mbitlik nadiren takılmalar oluyor maçları fln hd kalitesinde gayet güzel seyrediyoruz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hayır interneti yavaşlatmıyo bu arada

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dreambox'u diyorsunuz çoğu yerde satılıyor içeriğinde hem digitürk hemde d smart kanalları var
    Eğer evde başka internete giren bir pc olmadığı sürece takılmıyor.. Olsa bile lig tv dışında pek takılmıyor ama yıllık bir ücreti var.. Yanılmıyorsam perpada bayileri var
    ...

Murat Özcan
    Misafir
    Alıntı bg_cano Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Atlantayı kendi evimde kullanıyorum memnunum görüntü kalitesi fln çok guzel özellikle hd kanalların.Şu ana kadar bi sıkıntı cıkarmadı sadece takılıyo ara sıra modemi acıp kapatman gerekiyor..
    anladım usta sanırım bunlar marka marka ben pek bılmıyorumda en ıyısı atalanta sanırım

Alıntı TURBONUR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bazen takılmalar oluyor net hızınız iyi olursa birazdaha iyi bizde 2mbitlik nadiren takılmalar oluyor maçları fln hd kalitesinde gayet güzel seyrediyoruz
    bizdede 2 mblik var ınternet wireless sistem mevcut ewde rahat bır sekılde ızleyebılırız sanırım

Alıntı berkay_aydin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dreambox'u diyorsunuz çoğu yerde satılıyor içeriğinde hem digitürk hemde d smart kanalları var
    Eğer evde başka internete giren bir pc olmadığı sürece takılmıyor.. Olsa bile lig tv dışında pek takılmıyor ama yıllık bir ücreti var.. Yanılmıyorsam perpada bayileri var
    yıllık ücreti derken cihazı alırken bir kere ödeyip bir daha ödenmiyor diye biliyorum ben ayrıca şifreli kanallar türkçe yayınmı yoksa yabancı alt yazılımı yapıyor

Murat Özcan
    Misafir
    evet beyler yıllık ücretmi yoksa sadece alırken birkerelik bir ücretmi ödüyoruz

gfb01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cıhazı ılk sene aldınız kurdunuz dıyelım 250ye mal oldu sorakı sene 100 lıra server parası verıyorsunuz ortalama 70 100 arasında değişiyor fıyatlar pıyasada genelde dreambox kullanılıyor

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    DSmart bayramdan beridir kimsede yok mağlesef.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

VoodooRush - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dediğiniz olay için cihazı aldıktan sonra bir de server almalısınız ki serverlar ücretlidir. Yukarıda söylenen fiyatlara gider. 6 aylık yıllık olarak satarlar. Digiturk var, Dsmart yok şu an. Ayrıca bu işlem yasadışıdır ve cezası çok sağlamdır. Yani yaparsanız her tarafta anlatmayın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı -MuRaT- Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

yıllık ücreti derken cihazı alırken bir kere ödeyip bir daha ödenmiyor diye biliyorum ben ayrıca şifreli kanallar türkçe yayınmı yoksa yabancı alt yazılımı yapıyor
    Yukarıda fiyatları verilmiş.. Şifreli kanallar derken misal movie max türkçe.. Tek kötü yanı kendi koyduğun şifreyi açabiliyor Normal uydu kanllarını izlerken internet kablosunu çıkartıyoruz
    ...

Murat Özcan
    Misafir
    Alıntı gfb01 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cıhazı ılk sene aldınız kurdunuz dıyelım 250ye mal oldu sorakı sene 100 lıra server parası verıyorsunuz ortalama 70 100 arasında değişiyor fıyatlar pıyasada genelde dreambox kullanılıyor
    anladım teşekkür ediyorum

Alıntı Schumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    DSmart bayramdan beridir kimsede yok mağlesef.
    yayında problem var herahlde

Alıntı VoodooRush Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dediğiniz olay için cihazı aldıktan sonra bir de server almalısınız ki serverlar ücretlidir. Yukarıda söylenen fiyatlara gider. 6 aylık yıllık olarak satarlar. Digiturk var, Dsmart yok şu an. Ayrıca bu işlem yasadışıdır ve cezası çok sağlamdır. Yani yaparsanız her tarafta anlatmayın.
    anladım çok teşekkür ederim bilgiler için

Yukarıda fiyatları verilmiş.. Şifreli kanallar derken misal movie max türkçe.. Tek kötü yanı kendi koyduğun şifreyi açabiliyor Normal uydu kanllarını izlerken internet kablosunu çıkartıyoruz
    sizede çok tesekkurler

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)