Ekonomi profesörüm twin
ve biricik aşkım 306
ile ayrılıgımızdan sonra uzun bi arayısın ardından tüm bu aracların Alfa Romeo 147 ve 156,Audi A3,Fiat Coupe ve Grande Punto,Volkswagen Golf ve Passat,Renault ClioIII ve MeganeII,Citroen C4,Peugeot 307 HDİ, ve hatırlayamadıgım onlarcası arasından yeni aracım olma kısmeti
C2 HDİ mış...
2006 model,40 bin km'de ve hala sıfır gibi olan aracıma gecen hafta kavustum.Aracımda standart dısı olarak sadece Ziebart bilmem kaç numara,bilmem kac yıl garantili film ve 2 takım sony kompenant,jvc kompenant anfisi ve bunlara ek olarak sony 20 cm aktif subwoofer bulunuyor...
Su an bunların dısında standart olan aracıma yarın kısmetse izmir yarışpisti'nde angeleye farlar monte edilecek ve kafamdakileri tamamladıkca buradan sizlerle paylasacagım...
Yapmak istediklerim...
1)Tampon ve kapı cıtalarını govde rengine boyamak...
2)-30 mm civarı yay...
3)VTS veya VTR ın 16'' ya da TSW Venom Jantlar...
4)Minik bi intercooler...
5)Rail sisteme beyin yardımıyla ufak bi mudahale...
Arac ile ilgili aldıgımdan beri olan izlenimlerime gelecek olursam,ilk olarak cok az tüketiyor-gecen hafta ceşme-izmir-manisa arasında ortalama 4 lt yani yaklasık 9 ykr/km...Ufak minik sevimli bi arac ama 1 tonun az da olsa üstünde bi agırlıga sahip...Kuş gibi ve yol tutmayacak gibi gozukmesine ragmen Fethiye-İzmir arasındaki yollarda bana ne kadar ciddi bir alt yapısı oldugunu ve ne kadar saglam yol tuttugunu gosterdi...İç mekanı daha önce de kullandıgım C3lere gore daha sessiz, tok ve kaliteli gibi geldi bana...Her ne kadar arac müzik sistemlerinden anlamasam daakustigi gayet tatmin edici...
İşte benim yeni bücürüm...
i_could...