Arkadaşlar aramızda wave kullanıcıları varmı ? Neler yüklüyorsunuz hangi sürümü kullanıyorsunuz ?
Applicationlarınızı, önerilerinizi bu konuda paylaşalım
Tema, uygulama vs..
Arkadaşlar aramızda wave kullanıcıları varmı ? Neler yüklüyorsunuz hangi sürümü kullanıyorsunuz ?
Applicationlarınızı, önerilerinizi bu konuda paylaşalım
Tema, uygulama vs..
bende gt-s8500 var aracın hızını gösteren speed diye programı kullanıyorum navigasyonun nasıl çalıştığını halen çözemedim
bende wave kullanıyorum hala flash player çıkmadı sadece youtube dan video izleyebiliyorum
navigasyon olayını bende çözemedim şarjınız ortalama ne kadar gidiyor
Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar
şarzim ortalama 2 gün net gidiyor internet,mesaj,program vs.. adobe lınk veriyor flash icin acamadi daha :S yada ben yapamadim
ısınma problemi yaşayan varmı![]()
sarjım 4 gun rahat gidiyor.geneldede kurcalıyorum.ısınma var ama islenci ve celik kasa iliskisinden kaynaklı dert etmeyin.bu aralar kameradaki pembelige takılıyorum onun dısında bir sıkıntısı yok.sık ve kullanıslı bir telefon.ve fiyatıda telefona gore cok iyi .
bada 1.0 kullanıyorum ben 2.0 olunca artıkları ne olacak eksileri ne olacak acaba wave2 ler 1.2 kullanıyor onlarda açılıyordu bir sorun olmuyor sanırım
kiesde ben baktım ama bulamadım biraz yabancıyım samsunga kiesde hangi bölümden yapılıyor biraz anlatırmısın![]()
bende halen guncelleme yapmadım.bi kere denedim kitlendi kapandı tel. sonra geri yukleme fln yaptım ugrastırınca bi daha denemedim.
kiesim güncellenmiş vaziyette ama telefonu bağladığımda telefon sürüm güncellenemez diyor nasıl yapsek ki
Allah allah o kadarına bişey diyemicem şimdi Donanım Haber'de Wave topiğine bir sor istersen cevap alırsın orda![]()
ölü piksel sarı cızgı varmı sızde arkaslar acaba bnde alım dıe dusunuyorum ama sora bu gıbı sorun la ugrasmıyım
benim ekranımda öyle bir sorun yok abi süreklimi yapıyor ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)