Focus'tan sonra bütcemi biraz kısarak araba almaya karar vermiştim. Tabiki tercihimi Honda'dan yana kullandım...
Alalı daha 3 hafta falan olmuştur. Aracım 1.4is Manuel 1998 Model. Bel altında boyaları var. Aracı 2.sahibinden aldım, 2000 Yılından beri aldığım adamdaymış araç hepte kendi kullanmış. Son 1-2 yılda yurtdışına falan gidip gelmesinde pek kullanmamışlar aracı o kadar. Kapalı garajda duruyormuş süreklide.
İlk bakmaya gittiğimde çektiğim bi-iki fotoğraf. Stock 1.4is.
Aracın satışını saat 5 gibi falan yapmıştım, Vee izmitten bir telefon gelmesiyle satışı yapar yapmaz direk izmite doğru yola çıktım ve aracın biraz leylekliğinden kurtulduk. Birde ufak tefek bir kaç işlem yaptık.
Önler 11cm, Arkalar 9cm kadar indirildi. Ön tampondaki plakalık çıkartıldı, Jant kapakları söküldü ve Ön paçalıklar yere sürtmesi bakımından çıkartıldı.
Farlara ve Panjure el attım. Panjurdaki nikelajdan kurtuldum mat siyah yaptım.
Farlarada farklı birşeyler olsun istedim içlerini kararttım ve turunculuk kattım olaya.
Bu arada eksiklerini halletmeye çalışıyordum tabi. Yani bakımı, ön takımı, ufak tefek temizliği vsvs... Kapkaççı style'dan çıkmak için jant kapaklarınıda güzelce temizleyip geri taktım.
Spoon spoilerimizi hazır ettirmiştik ve geldiği gibi montajını yaptık onunda.
Daha sonrasında lipimizi taktık, Güneşliklerimizi taktık ufak tefek değişiklikler işte vs vs..
Lipi ile ve Güneşlikleri ile fotoğraf.
![]()