02-04-2011 tarihinde aracımın muayenesi bitiyor.Egzoz emisyon ruhsatımın son günü 14-05-2012.Ancak e.m.ruhsatımıda ki plakam önceki plakam.Bu ruhsatla giriş yapsam sıkıntı olurmu ?
02-04-2011 tarihinde aracımın muayenesi bitiyor.Egzoz emisyon ruhsatımın son günü 14-05-2012.Ancak e.m.ruhsatımıda ki plakam önceki plakam.Bu ruhsatla giriş yapsam sıkıntı olurmu ?
#eksikpazar
Şase numarası yazıyo osman.Sorun olmaz..
Önden ok gibi arkadan b.k gibi
sorun çıkmaması lazım ama çıkarsada tüv istasyonlarındada emisyon ölçüyürlar![]()
www.kaymaz.com.tr
"Bir saniyesine bile hükmedemediğimiz bir hayat için bu kadar fırıldak olmanın alemi yok"
Bizim evin oraya gel. Pınarbaşı var fiat servis. Oraya 4 lira kart ücreti 22 lira da muayene ücreti ver kafan rahat olsun.
Edit: Ben Car'ı aldığımda eski plakasıyla yeni plakasının aynı kartta olduğu egzoz muayene kartı vardı. Fakat yer kalmadığı için satmadan önce yenisini aldım muayenede..
İsmail Karakaş-- ANTALYA--07 CAR 98(SOLD)
07 AL 114 64 JAWA 250
Bende kendiminkine baktım yokmuş şasi noLpg kartıyla karıştırdım ben
4 nisanda da benim egzoz emisyon muayenesi var bende kartı yeniletiyim o zmn
Sende yenilet çıkmasın sıkıntı![]()
Önden ok gibi arkadan b.k gibi
Zaten elinde kart varsa ve yapılıyorsa yaparlarBende katalitik iptali varken uzaktan tutup vermişlerdi kartı
Cumartesi açık olurlar mı bilmiyorum İnternetten telefonlarını bulup bi ara istersen.
İsmail Karakaş-- ANTALYA--07 CAR 98(SOLD)
07 AL 114 64 JAWA 250
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)