Arkadaslar HKS Mantar filtre kullanan var mi aranizda? Nasil bir filtre merak ediyorum, su marka su filtre bu filtrenin dengidir diyebilir misiniz?
Dengi pipercross yada simota olabilir mi? 90 TL sifiri var bir arkadasimizda.
Arkadaslar HKS Mantar filtre kullanan var mi aranizda? Nasil bir filtre merak ediyorum, su marka su filtre bu filtrenin dengidir diyebilir misiniz?
Dengi pipercross yada simota olabilir mi? 90 TL sifiri var bir arkadasimizda.
Bi abim kendi typer'ında k-pro dan verilerini almış hks mantar ile aem fltrenin. hks nin geçirgenliği daha fazla.
bende aldım zaten 1bucuk ay önce havalar düzeldiği an takıcam.
hks mantar düşünüyorsanız ben yakında sökücem uyguna anlaşırız isterseniz
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
150mm mega flow eski tip 65 dolar kampanya fiyatı normalde 80 dolar. 150mm reloaded 100 dolar artı bunlara kargo. bu fiyat usa dealer fiyatı orjinal ve en ucuzu. ebayde 19 dolarada var ama cogunlugu sahte...
aem dryflow kullanıyordum söktüm..hks mantar taktım geçirgenliği daha fazla diye düşünüyorum...ayrıca kırık değilse 2. el alabilirsin süngeri çıkarıp yıkayınca sıfır oluyor..
3 katlı farklı malzemeden oluşuyor..yani o görünen dış kısmından hariç 2 tabaka daha var farklı olarak...
tunceR´isimli üyeden Alıntı
şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.
aem in geçirgenliği daha fazla arkadaşlar despe ile test ettik tartıştık onda mantar takılıydı bende aem , kısacası aem dryflow daha geçirgen
nasıl anladınız diye sorarsanız ıkımızde de aynı emme manıfoldu takılıydı ve manıfolt basıncımız 3kpa kadar farklıydı despe dip gaz 7-8 kpa görüyordu ben aem ile 4-5 kpa atmosfer basıncına en cok yaklaşan filtre vakum ortamında daha geçirgendir ve sonuç olarak aem dryflow
CNC MACHINE WORKS
CUSTOM TUNE PARTS
senelerdir yıkar yıkar kullanırım gayet iyi filtredir. yaklaşık 2000km de sök yıka zift gibi çamur akarsık sık temizlenirse dahada uzun ömürlü oluyor
RACE WERKS
simota kullandık çokta memnun kaldık
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)