selamlar.
mondeolarda kullanılan 2.0 tdci 130hp motorlar nasıl motorlardır?
chiplenmeye uygun mudur? performansı nasıldır? en önemlisi dayanıklı mıdır?
yardımlarınızı bekliyorum
selamlar.
mondeolarda kullanılan 2.0 tdci 130hp motorlar nasıl motorlardır?
chiplenmeye uygun mudur? performansı nasıldır? en önemlisi dayanıklı mıdır?
yardımlarınızı bekliyorum
Clio 2001 1.4 RXT SoldVolvo C70 2.3 T5 Sold
mutluluğu uzaklarda arama![]()
İyidir güzeldir sanırım MkIII mondeo bakıyorsunuz.Otomatikse jatco'dur.otomatikten uzak durun chipleyecekseniz.Sağlam şanzımandır.ama pek değişikliğe dayanıklı değildir.Aslında biraz kapalı kutu.Kötü kullanılmış (şirket arabası) mondeo jatcolar sorunsuzca gezerken temiz kullanılmış aile aracının serviste 2 hafta yattığını duymuştum..Kimisi var çok sağlam çok mutluyum diyor kimisi var arabyı satmama neden oldu diyor.
Düz vitezse pek sorun olmaz.Chiplenir.
Kronik olaraktan;
Devirdaim pompası ve kasnak kayış gergisidir.Bunların dışında bazen sunroof sorun oluyormuş.(eşit çekememe, yüksek hızda ses gibi)
200bin ustu olan ve hala kullanmaya devem eden 2 arkadasim var(insan gibi pek kullanmiyolar) gayet memnunlar saglam bir araba bende tavsiye ederim manuelini
güzel motorlar chip sonrası tork canavarı oluyor![]()
RACE WERKS
stock hali 350 nm tork.
Chip ile 500'e ulaşır![]()
Ne demişler tork yarış kazandırır beygir araba sattırır..
otomatik haliyle 130 hp-157 hp olan var.
Düz vites alınır her türlü chiplenir, acayipte keyifli olur. Dikkat edilecek husus; Önceki sahabısı kimdir nedir? Daha önceki kullanılan Yakıt çok önemli, Enjektörleri kötü yakıttan daha 100bini bulmadan cortlayan çok 2.0TDCi mondeo gördüm.
Fusion35 ------> OnurD.
260.000i geçti,sahibi 0km a6 aldı iş arabası yaptı fordu.hala taş gibi.alınır chiplenir
otm almazdım.pd 130tdi a göre daha sağlam daha iyi diye bir kıyaslama yapamam.2side çok yeni motorlar değil.ama mondeo daha yüksek model bulunabilir aynı fiyata vw grubuna göre ve passattan daha zevkli bir otomobil bence
wimmer-rica-superchips gibi tuning sitelerinde mondeo motorunun chip sonrası değerleri biraz daha yüksek çıkıyor
2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400
bilgiler için teşekkürler. peki 22 24bin arası bi fiyata alınacak olan mondeo'dan verim beklenebilir mi
yoksa ucuz etin yahnisi durumu burda da gerçekleşir mi?
Clio 2001 1.4 RXT SoldVolvo C70 2.3 T5 Sold
bu motor psa ortaklık ürünlerinden birimidir acaba?
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
2,2ler 155hp 400nm olmalı
direk 500nm tork 200 hp sınırına dayandırılır chiple![]()
2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)