maşallah ön görünüm çok güzelde plakayı kare değil dikdörtgen olarak normal plaka kullan.. yada polis karışmıyosa hiç kullanma..
2000 A3 8L
araç güzelii günlerde kullan
Teşekkürler Jem.
VeNoM_35 var ufak tefek şeyler işte yeterli olucak kadar. Turbo v.b. olaylar Denizli'ye çok uzak görünüo şimdilik , onu yapabilicek usta yok çünkü.ama egzantrik / piston / chip falan var. bu da videosu izlemek istersen. http://www.youtube.com/watch?v=4jV1DPR9ZUw
Atlas Motorlu Araçlar
Denizli
Egzantriklerin markasını ve değerlerini biliyomusun? Çip ne marka? Birde dynoya çıktınmı kaç hp aldın yapılanlarla? Çok güzel gitmesi lazım![]()
Ben aldığımda üstünde geldi , Colombo Bariani cadde tipi olduğunu biliyorum yalnızca değerleri hakkında bi bilgim.Çip'inde yazılım atılmadığını ve eprom değiştirildiğini biliyorum Best Servis'te yapılmış araç , Ankara'dan almıştım arabayı.ve yine maalesef Denizli'de dyno yok , işim sebebiyle de şehir dışına hiç çıkamıyorum desem yeridirdış görünüş olarak neredeyse hiçbirşey yoktu , aldığım arkadaş yalnızca gazlamak için yapmış arabayı zaten
dedim madem o motoru yapmış ben de dışını yapiyim
ben gidişinden çok çok memnunum , fazlasını da turbo olmadan bekleyemiyorum zaten.Stock gsi'lara 4-5 boy atabiliyorum şu an.bu da benim için yeterli
sanayiye gösterdim ve enjektör temizliği ile timinglerin tekrar yapılması gerektiğini söylediler , onları da müsait bi zamanımda yapıcam inşallah
Atlas Motorlu Araçlar
Denizli
Sanırım eski sahibini tanıyorumBuarada stock gsi'lara 15 boy atman lazım üstündekilerle, eskiden öyle bi arabaydı yani.
gusel bu şimdi ne böğrüodur filtrede aboww
utku selamoglu: yarışlar çok uzaklarda oluyor ve tek yarış wining is wining
no limit motor sports racing team 900+whp club elemanları giriyor yarışa
Masallah, harika görünüyor.
Arkadan ve yandan resmi yokmudur?
Bu arada fitrede palio 1.6 ve corsa gsi üstüne yoktur zaten![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
war tabii ki ama üzerinde ufak bi site reklamı var yandan ve arkadan fotoların , umarım görmezden gelirsiniz , kusura bakmayın
![]()
Atlas Motorlu Araçlar
Denizli
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)