Paylaşım için teşekkürler vallahi süper video oyundan fırlamış gibi makinalar :=)
video için tşkler.. TT lambolar ezmiş resmen... bu videodaki supra çok gariban kalmış...
Paylaşım için teşekkürler..başlığı grünce bir an şu tr'deki kırmızı viper turbo busa(siyah vardı tr'de bir tane eminim) ankaradaki ismail çamın suprası ve top secret lambo sanmıştım..
Vaybe ne ciddi hayal aleminde yaşyormuşum![]()
nero'nun dotu yemedi ur'nin arabalari ile denemeye
YouTube - TX2K11 - John Von & Underground Racing call out Titan Motorsports
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
Başlığı gördüm uyuzdum oldum. Videoları açmadım bile.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Bu Underground Racing çok iyi işler çıkarıyor hakkaten sitesini inceledim TT F458 yapmışlar bakalım o nasıl olucak birde şu Murcielagoların, Gallardolardan daha az güç çıkarmasının sebebi nedir acaba..
unless you ride the beast
you wouldn't understand
Jon von tam dayaklıkmış
Gallardolar sıfır patinaj gidiyolar yanlız ikide falan basıyorlarsa aktarma muazzam.
fena gidiyorlar![]()
harika şeyler,kelimeler yetmiyor,bizim vatanımızda şu gallardo ile gidecek bir araç varmı merak ettim,bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.
Ordaki Busa nın kadranına bakın
Stock hayabusadan bile kötü hızlanıyor nerdeyse yani 300 hp yi gecin 175 hp bile olmayabilir
Açın stock eski kasa busa videoları izleyin anlarsınız dedigimi
bu video bildigin UR nin reklam kokan videosu
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
bende şimdi onu dicektim ya kadranı değiştirmişler yada motorda bişey var heleki üst süratlerde resmen durmuş senin motorla alakası yok moruk
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
benim tahmin ettiğim gibi ozaman kadran farklı bakbende şaşırdım üstlerde nası öle yavaslıyo diye
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)