Bijonlarımda yer yer küçük çizikler ve paslar oluştu.Boyamak istiyorum fakat direk gri sprey vurursam bijonları sıkarken gene atacak o boya diye tahmin ediyorum.
Ne yapmamı önerirsiniz kendim yapmak istiyorum.
Bijonlarımda yer yer küçük çizikler ve paslar oluştu.Boyamak istiyorum fakat direk gri sprey vurursam bijonları sıkarken gene atacak o boya diye tahmin ediyorum.
Ne yapmamı önerirsiniz kendim yapmak istiyorum.
Yenı alınanlarda sonucta birsüre sonra aynı hale gelecek yoksa bunlar 2.takım bijonum![]()
Kaliper boyasıyla boyamak geldi şimdi aklıma 2 - 3 kat.Ne olur acaba gene ilk sıkmada atarmı boya
ne yaparsak yapalım atarsonuçta bijona mukavemet uygulayacağız . manuel olsun ister tabanca olsun . (lastik değiştirirken)
Rs Racing Garage
MK2 Ford Focus Silver Bullet
BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri
Yavuz abi königleri varken onlara bijon boyatmıştı ramazan abide oda çizilmesin diye birşey yaptırmıştı yanlış hatırlamıyorsam..
dayımın arabasında Baranın tarif ettiği sorun vardı ufak paslanmalar mevcuttu, 800 1000 zımpara yaptım sonra astar attım 2 kat 1 hafta beklettim,airbrush la 2 kat enamel maket boyası attım(elimde sprey kutu boya yoktu) yine 3 gün beklettim oyle en son 2 kat vernik attım tekrar 1200 zımpara yaptım , wax ını attım sonra bukadar uğrastım ettim lastikci takarken çizdi heryerini boya sağlamdı ama takıldıktan sonra bijonlara elimde kumas parcasını parmağıma dolayarak M85 sürüp cizikleri yok ettim
suanda 4 ay falan oldu bi sorun yok ,tabi cok bos zamanım vardı vakit gecsin uğras olsun diye incik cıncık uğrasmıstım bidaha yaparmıyım hayır
![]()
Aslında şöyle olabilir.Kaput folyosu alınıp kaplanabilir şeffaf sonuçta.Çizilmeyi geçiktiri en azından diye düşünüyorum
bence alyanlı bijonlarda boyama mantıklı olur diğer türlü anahtar takılnca ister istemez ne kadarda dikkat edilse boya zarar görecektir.Alyanlı bijonun dışı güzelce zımparalanıp boyandıktan sonra güzel bi vernikten uzun bi süre gidecektir ama alyanın içi çok net gözükmediği için o bölgenin boyası zarar görse dahi ufak fırca yardımı ile taktıkdan sonra iç bölgenin boyasının üstünden geçilebilir
Baran bijon kapağı alsana.bmw mercedeste varmı hatırlamıyorumda vw gurubundan uydurabılırsın yada 407nın bıjon kapakları falan var krom onlar olur,yada 5adet eşit olculerde derınlıgı 2-3cm ,çap17-19 neyse artık lastık kesıp kapak yapabılırsın kendın..Hem cırkın goruntuyu yok edersın,hemde guzel gorunur.
![]()
- K -
________
Dr.Ecu
konuyu takipteyim dogru olan hangisi ise onu yapalım bende istiyorum boyamak
elektrostatik toz boya denenormal boyaya göre çok daha uzun ömürlü olur..
YouTubeDR.ECU
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)