yeni oyunla ilgili ufak tefek bilgiler çıkmaya başladı buda forza 4 konusu olsun
yeni oyunla ilgili ufak tefek bilgiler çıkmaya başladı buda forza 4 konusu olsun
Team PAŞAOĞLU
cıkış tarihinde ve şuanki xboxlarımızda oynıyabilicemiyiz? bunlar hakkında bilgi varmı?
Adamlar yine yapmış. GT Forza'nın eline su dökemez. Xbox'ım olsa tek oynayacağım oyundur.
19051919-23041920-30081922-01111922-29101923
umarım elimizdeki xboxlarla oynarız.bu oyun gelene kadar fm3 e devam(:
OEM+
elimizdekilerle oynanıcakmış orda bir sorun yok
görüntülerde burdakinden çok daha ii olur tahminen forza 3 ten 10 kat daha ii olacağı açıklanmıştı ztn
zaten görüntü olarak forza 3 bile bana yetio![]()
Team PAŞAOĞLU
bu arada dün xbox tan need for speed shift 2 nin trailerini indirdim dolby digital falan trailer beni benden aldı gerçek görüntü gösterirken oyun içi götüntü diip aynı görüntünün devamına oyun içi olarak dönüyolar çok acaip gerçek
oynanılırlığı çok ii olamaz ama yada bana öle gelio alıp deneyen varmı shifti
Team PAŞAOĞLU
ben oynuyorum fakat makinem firmware li netten indirdim yani oyunu.. oyun genel anlamda güzel ..
ama grafik olarak youtube da vs izlediğim videolarla alakası yok .. indirdiğim sürümle alakalımı yoksa xbox da hakkaten bu kadar kötümü bilmiyorum ... ama genel olarak forza çıkana kadar oynanıcak oyun şuan shift 2 .. özellikle kokpit kamerası veya kask kamerası çok zevkli
F1 arabasıda koyarlarsa ötesi olmaz
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
sırf bu oyun yüzünden xbox alıcam bu gidişle ps3 GT cidden çok basit buna göre..forza nın diğer serileri mevcutmudur peki piyasada ?
35 VT 555 98 vti 35 AD 5528 04 ep3 35 EA 6432 08 fn2
35 EA 7292 08 s2k 35 EA 2260 09 s2k 35 EA 5988 09 s2k
35 EA 5522 09s2k
Makinelerin degişmemesinde sevindim acıkcası![]()
eğer motor sesleri ve sürüş videodaki gibiyse efsane bi oyun gelecek gt5in tüm eksiklerini geçtim o sinek vızıltısı gibi motor sesleri yüzünden oyundan soudum resmen
ciksada yesek![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)