Arkadaşlar zaman zaman amatorde olsa; parça, jant vs boyayabilmek amaçlı amator şekilde ekipmana ihtiyacım oluyor. Bu konuda işimizi görecek, ancak oyuncak olmayan amatör ekipman önerilerinizi alabilirim. Şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar zaman zaman amatorde olsa; parça, jant vs boyayabilmek amaçlı amator şekilde ekipmana ihtiyacım oluyor. Bu konuda işimizi görecek, ancak oyuncak olmayan amatör ekipman önerilerinizi alabilirim. Şimdiden teşekkürler.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Eh bak alim kişi nasıl biliyor![]()
Evet kardeşim ana amaç o, ancak zaman zaman evde orda burda tadilat sonrası boyanacak çok şey çıkıyor. Genel amaçlı birşey alalım istiyorum.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
boyama alanına göre değişen tabancalar var. Uçları farklı atıyor. 2 tip tabanca alman lazım en az.
Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
Ayağı yerden kesen güzellik otomobil
kanka al zımparayıı once ımparalaa sonra guzelcene yıka sonra bas sprey boyayıı devam ama bulabılırsen dublıcolor bull guzel renklerı var![]()
Abi ben bosch un elektrikli tabancasını kullanıyorum bi çok yerde işimi görüyo ucu ayarlanabiliyo falan bi bakmanı tavsiye ederim fiyatıda bi hayli uygun ben komple motosikletimi boyamıştım görende nerde boyattın falan diyodu o derece tavsiye ederim
Bosch PFS 55 Boya Tabancası - Ürünlerimiz
ER teknik ısıtma sistemleri
Kat kaloriferi&brülör&hidrafor
sistemleri montaj tamir bakım..
7/24 servis hizmeti..
ev ve işyerlerine mazot ve fuel oil servisi yapılır..
0553 227 39 55
50 lıtre kompresor yeterlı olur.
Tabanca ıse ustten haznelı 0.8 mm alabılırsın.hortumada hava ayar vanası takarsan ısını baya kolaylastırır.
elektrikli airless kardesım ıstersen ev boya ıstersen jant ıstersen araba. Kompresor falanda gerek yok zaten adı ustunde havasız
airless için bir örnek verde görelim
Bosch olana bende dün baktım praktikerde 150tl idi. Ancak tereddüt ettim, sprayleme kısmının genişliği darlığı bize yetermi die.
Oğlum altekmaya ben mal veriom. Airless nasıl bir sistem??
tarkan abi ismi aklıma gelmıyor ama tw de cıkıyordu ev boyamak ıcın fıyatı 140 tl mı neydı baktım nette ama bulamadım sırtına takıp kompresörlu boyuyo cok ıı iş gorur bence jant için ben alıcaktım vazgectım snra aklına gelen varsa yazsın tav oldum bulamıom ablanın bırı fırcala boyuyrdu adamın bırıde bu makıne le belkı hatırlamkta yardımcı olur![]()
ahada buldum abı bı bak bence video ya
Paint Zoom - Zahmetsiz Boya Makinesi- Ev Gereçleri | Top Shop
bosch daha ii ya. Servisi var vs. Bu bozulsa kime gideriz sonra![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)