Arkadaşlar merhaba şahsıma ait olan ve varlıgından haberdar olmadığımtrafik cezasının nekadar oldugunu internetten nasıl ögrene bilirim?
yardımcı olursanız sevinirim.
Arkadaşlar merhaba şahsıma ait olan ve varlıgından haberdar olmadığımtrafik cezasının nekadar oldugunu internetten nasıl ögrene bilirim?
yardımcı olursanız sevinirim.
https://intvd.gib.gov.tr/internetvd/index.jsp
Sol tarafta Mtv sorgulama var oraya tıklayınca araç bilgilerini istiyor.
Plaka
Tc Kimlik No
Tescil No yani arabanın trafiğe çıkış tarihi veya noter satış tarihi..
Hangi arabayı sorgulayacaksın kanka?
www.turkiye.gov.tr den görülüyor olması lazım..
şifreniz var ise giriş yapın ve emniyet sayfasını açın..orda plaka sorgu / ceza sorguvs yazıyor ordan ehliyet numaranı girerek bakabilirsin
En sağlıklısı vergi dairesi. Benim eşim üzerine o siteden hiçbir crza görünmüyorken vergi dairesi eve kağıt yollladı bikaç ceza ödemesine dair.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
internetteki aynı sisteme bakıyor vergi dairesine göre interttekinden çıkmıyosa hiç bir şekilde o an için yoktur ama 2 gün sonra sisteme girilirse ayrıbu arada cezası olup son 2 3 yıldır ödemeyenler var ise galiba bazı cezalara af geldi silindi sistemden benim 400 tl cezam vardı 2005 yılından silinmiş
![]()
utku selamoğlu
Peki ozaman şu şekilde bir ekleme yapayım, şuan halen siteden ceza gözükmüyor. Ancak eve kağıt geldi
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
güncel olsun
eve ceza gelmiş ama evi sattım taşındım şimdi cezayı nereden öğrenip ödeyebilirm?
telefonda olabilir
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
http://www.egm.gov.tr/Sayfalar/Trafik_Sorgulari.aspx bu siteden tebliğ edilmemiş cezalarda görülüyor
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)