arkadaşlar merhaba,,,
gectiğimiz aylarda istanbulda ara sokakta kazara ordan geçerken,, çöp tenekesi yanında, her tarafı toz olan ve uzun zamandır orda yattıgı belli olan bu aracı gordum. modelini bilmediğimden dolayı ilgimi cekti, hemen karşıdaki bakkala girip sordum soruşturdum,, abi 5 ay önce bakkalı actım,, araba burdaydı hala burda dedi..
araştırdım, sahibi kimdir,, arac nedir diye.. bayagı ugraştıktan sonra (tam 3 hafta) arac sahibiinn tel numarasına ulaştım. arac sahibi 45-50 yaşlarında bi adam dendi. . tabi bu arada aracın ne oldugunuda bulmaya calıstım.. bi ara RS500 Cosworth resimlerini gordum,, acaba!! dedim icimden..
yaptıgım araştırma sorup soruşturma sonunda aracın,, XR4İ modeli oldugu sonucuna ulaştım,, hazır param varken alsammı almasammı diyerek dusunurken,, dedim daha iyilerini yaparız,, bole kupon zor bulunur ama şansımı zorlamım dedim (ne olur ne olmaz ford bilmediğim bi araba,, japon olsa belki)
site aklıma geldi buraya koyayım dedim,,, ben almadım,, belki ilgilenen cıkar diye buraya koydum
araba aşagıdaki resimdeki arac,, ancak şu anda bildiğin toz icinde,, çöp tenekesi yanında park halinde uzun zamandır yatan bi arac olarak durmakta.. ilgilenenlere arac sahibinin tel numarasını ve arabanın oldugu yeride soleyebilirim..
bir pm yeter
umarım birine yar olurda tekrar ayaga kalkar...
Saygılar
Rıdvan.
![]()