Kamera testi gibi birşey oldu. Düşcek diye sert geçirmedim vitesleriCızırtı sevenlere gelsin.
Oem son susturucu + ara borular, kat yok.
DC 2" , 4-1 headers.
Kamera testi gibi birşey oldu. Düşcek diye sert geçirmedim vitesleriCızırtı sevenlere gelsin.
Oem son susturucu + ara borular, kat yok.
DC 2" , 4-1 headers.
maşallah sesi çok tatlı![]()
Ömerim zevkinizi anlamaya çalışıyorum bana çok itici geliyor bu ses mesela ama hep merak etmiştim nasıl ses çıkıyor diye teşekkürler video için.
Bende bu şekilde bir video çekeceğim yakında.
Teşekkürler arkadaşlar.
Ömer,içi boş değil ekzozun.
Miami, Güzel bir ses elde etmek için böyle bir şey tercih etmişliğim yok tabiki. Performans veya ses için özel bir setup değil zaten.
Ben seviyorum filtre ağırlıklı hafif cızırtı sesi dinliyorum içerden daha çok , aynı zamanda huzur tabiki bir senedir biniyorum önünden geçmediğim polis kalmadı![]()
Sendende bekliyoruz bizim içinde fikir olur belki.
maşşallah çok ii.
yol da maşşallah pist gbi tek sekmedi kamera![]()
MagicPerformance
MegaSquirt Engine Management Systems Technician
Ne kingler gördük güle güle öldük...
Ben derimki İzmirden bi tane SS replika al kimyası değişiyor arabanın , ben tok ses sevdiğimden bi alışamadım bu sisteme 2 defa denedim zorladım ama o 3000 5500 arası çıkan ses varya alışamadım bi türlü. Pata küte daha güzel geliyor kulağıma, Şimdi arabada Carub var onun sesini çekeceğim.
çok cızırtılı tabi siz bundan hoşlanıyorsunuzdur ayrı mesele ben sirokkoların son iptalınden çıkan sese aşık oldum başka bişey begenemiyorum![]()
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
ahaha aynı benim arabadaki sesbendede komple düz boru+oem susturucu var polis sıkıntısı yok
Maşaallah Arda![]()
heyy masallah cızırtıya gelses cok güzel fazla bıktırmıyor insanı
ama orta susturuculu ara boru ve sona hks yada skunk ile düşünemiyorum cızırtıyı
Anmelden | Facebook
Buda eski aracımın orj. son susturucu ile çazırtısı.
Headers yoktu. Headers'tan sonra çok daha fena olmuştu orjinal son ile.
Arda'nınki kadar olmasada idare eder![]()
maşallah,tam tadında bir ses polis derdi yok bastınmı cızırtı ile gelen nefis bir ses,dah ne olsun![]()
35 VT 555 98 vti 35 AD 5528 04 ep3 35 EA 6432 08 fn2
35 EA 7292 08 s2k 35 EA 2260 09 s2k 35 EA 5988 09 s2k
35 EA 5522 09s2k
Teşekkürler Selman.
Teşekkürler.
Sağol mertcan kamera go pro değil daha doğrusu telefon kamerası. navigasyon ayağı ile bagaja sabit.
Teşekkürler , Evet polis derdi gerçekten yok. Polisin gözüne baka baka geçmek gibisi yokAma insan kaşınıyor gene.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)