Kol dayama kullanan kimler var ve memnunmuyuz ben çok memnunum herkeze tavsiye ederim15 tl ye aldım müthiş
![]()
Kol dayama kullanan kimler var ve memnunmuyuz ben çok memnunum herkeze tavsiye ederim15 tl ye aldım müthiş
![]()
güzel konu, güzel ilk mesaj.![]()
3 4 yıldır kolu dayıyorum ben artık arabanın koltuğu yamukmu diye triplenmeye başladım düz durup araba kullanırken bile sanki kamber vermiş hissi olmaya başladı.
kol dayama yüzünden enseye tokatı yiyom hep. peder çakıyo "-artis misin olum?" , amca çakıyo "-havan kime laa?", teyze oğlu "-kimi kesiyon olum adam gibi otursana"![]()
kol dayanır vites topuzu tam bileğe gelcek şekilde bilekte vitese yaslanır. parmak hareketleriyle teyb bızıklanır. 1 kanal ayarlayıp gezsen olmaz. zırp pırt tuşları bızıklıcan![]()
kol dayama olmazsa olmaz ama orjinal olcak reisüstü maun kaplama çakma olunca tripleniyorum
![]()
olmassa olmazımızda ama olmadı deri döşemelerde çıkıyormuş arıyoruz komple iç deri döşeme takımı
çok rahat ediyorsun arabada bende artık alışkanlık oldu oturur oturmaz yaslanıyorum ama kol dayama olmayınca sol koltuğa cupp
arabada hıc aklıma gelmeyen sey kol dayama olsada olur olmasada![]()
kol dayamasız trafik çekilmez valla![]()
RACE WERKS
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)