beyler pazartesi gecesi basın express yolunda 106 cılar olarak turlarken 34 GC plakalı gri renkteki bir focus üzerimize kasti olarak araç kırıp yol vermedi çok tehlikeli haraketlerde bulundu acaba tanıyan bilen varmı?
beyler pazartesi gecesi basın express yolunda 106 cılar olarak turlarken 34 GC plakalı gri renkteki bir focus üzerimize kasti olarak araç kırıp yol vermedi çok tehlikeli haraketlerde bulundu acaba tanıyan bilen varmı?
bizim ilaç şirketimizde yaklaşık 60 tane gc plakalı gri focus var
neden yakalamadınız? 106nız var altınızda. ve plaka sonu nedir? bide siz sakinmiydiniz o üstünüze kırdıgında...
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
plakasnın sonunu arkadaşlara sorup öğrenmeye çalsıcam sakin sayılmasakta kimseyı tehlıkeye sokucak harakette bulunmadık ben yakalamaya bıle çalsımadım arkadan kaptırmıs geliyordu ama bazı arkadaşlar tamponuna kadar gırdı dedığım gıbı sağ sol manyak gibi haraketler yaptı
kaç model araç stokmu herhangi mod mevcutmu? bunlarıda yazarsanız daha iyi olur
benimde başıma böyle bi olay gelmişti.balçovadan sahil yolundan konak yönüne giderken arkaşlarla 4 vtidık.göztepede ışıklardan biraz sert kalktım arka tamponuma füme sedan bi megane yapıştı arkadaşların dediğine göre 2 parmak ya var ya yokmuş.arkadan sert şekilde sağ sol yaparak önüme geçti ani fren falan yaptı sonra ara sokağa hızla dönüp gitti.sonradan öğrendik adamlar sivil polismiş
Faruk Kartal
sizde uslu değilmişsinizdiroyuzden oynamak istemiştir birazda abartmıs dediğinize göre
![]()
Aynı yolda aynı tarz bi olay bizimde başımıza geldi sakin şekilde 3-Crx ,2-106 sakin giderken gri sedan bi focus peşimize takıldı abuk sabuk hareketler makas atmalar ani frenler falan daha sonra yol ayrımından ayrıldı..
kople cam fılmı fardı yenı kasa jantları fln orjınaldı plakasının sonunu gözumun önune getırmeye çalsıyorum da bbır turlu getıremedım
o zaman oda sivildir muhtemelen
camlar filimliyse bide arka bagajda veya arka camın içinde anten varsa sivildir![]()
Faruk Kartal
Aynen büyük ihtimalle siviller geçen bi 106 beylikdüzüne doğru makas atıyodu arkasına bi megane takıldı makas atıyolar falan daha sonra baktım sağa çekmişler megane daki ehliyet ruhsatını kontrol ediyo![]()
Merak ettiğim için soruyorum. Bulsan ne olacak?
Hakikat aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır. / Bayezid i Bistami
--..-.----.-..
gc plakaysa zaten başakşehir bahçeşehir vs tüm o civardandır burda yeni araçların hepsi gc plaka çıkıyo bayadır detay vs. şart biraz
1881 - 193∞
sizi böyle güzel bi gazlama muhabbeti içinde görüpte kıskanan ve ne yaptığını bilmeyen biridir.. burdada çok fazla denk geliyoruz o tür kişilere..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)