Merhaba arkadaşlar, 8L A3 1.8T arabamda remus 588 egzost var. Bu egzostun yerine Borla egzost almayı düşünüyorum.Yani remusla borla arasında kaldım. İlgilenenleriniz varsa tavsiyelerinizi bekliyorum...
Merhaba arkadaşlar, 8L A3 1.8T arabamda remus 588 egzost var. Bu egzostun yerine Borla egzost almayı düşünüyorum.Yani remusla borla arasında kaldım. İlgilenenleriniz varsa tavsiyelerinizi bekliyorum...
Ben kesinlikle BORLA'yı tercih ederim..
Borla Makinayı Zorla![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Borla ve remus un senin aracın için 1/1 egzosu varmı bilmiyorum (remusta büyük olasılıkla vardır) ben ise APR ve zender tavsiye ederim. Soruna 2 farklı alternatifle cevap verdimyada minüklere sor HKS üretim yapıyormu die o çok daha iyi olur. Almanya da çoğu kişi APR kullanıyor 3-5 forumda o şekilde tavsiyelerde bulunuyorlardı birbirlerine.
çok bi performans fark ettireceğini sanmıyorum bence borlaya o kadar para verme
iskender istedigin sesi yapabiliyomu ???
vede her son susturcuya slincer olurmu yapalabilirmi??
kusura bakma senin konunda soru sordum baska konu acmıyım dedimn
tabiki değildir;İskender istedin sesi yapar ama 1 ayda yapar![]()
egzoz takılıcak otomobil turbo ve turbonun performansını etkileyen başlıca faktorlerden önde gelenlerinden biride back pressuredır.çapı ne kadar büyük, büküm açıları geniş, kısa egzoz yaparsanız o kadar performansa katkı sağlarsınız.
sonuç olarak performans istendiğinde büyük çaplı egzoz kullanıldığı zaman silencersız gürültü kaçınılmaz olacaktır
körler sağırlar
son susturucunun içinin çapı nasıl abi?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)