merhaba 1997 mustang gt mi sizlerle paylaşmak istedim şuan tamamen stock ama ilerleyen zamanlarda cold air intake 6 kat iptali x boru coilover bbk kelebek
![]()
merhaba 1997 mustang gt mi sizlerle paylaşmak istedim şuan tamamen stock ama ilerleyen zamanlarda cold air intake 6 kat iptali x boru coilover bbk kelebek
![]()
Maşallah çok diri duruyor. Hep merak etmişmdir bu araçların stock performansını ???
- The Ultimate Sleeper -
8.572@276kmh Türkiye 402m Drag Rekoru LS10X - MAXFLOW
sinirleri alınmamış cigerli makine bu olsa gerek![]()
34UT9163HONDA CIVIC EK SEDAN
28DH223 HONDA CIVIC EK HB
28TR126HONDA CIVIC VTEC II
28AS464HONDA CIVIC FB7
düzleri baya iyi gidiyor.torklu makine.bu aracın performansını torpuleyen otomatik vites.sizin ki otomatik mi acaba? bu arada masallah cok temiz duruyor.
maşallah allah kaza bela vermesin
61 DF 161 TOLEDO
61 EL 206 206 GTl ( SOLD )
61 VL 090 LEON T.SPORT (SOLD)
61 EL 585 206 HDİ (SOLD)
61 VL 700 106 GTİ (SOLD)
maşallah çok diri duruyor allah esirgesin,
fiyatıyla görüntüsü ile cezbeden bi amerikan ama içi beni dışı seni yakar cinsinden midir ?
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
yorumlarınız için çok teşekkürler araç otomatik (manuellerini kullanmak gerçekten sıkı bir bacak kası istiyor) bende birde 96 cabriosu var iki sindende en ufak sıkıntı yaşamadım ***** pek elektronik bir araç değil yakıtta 15litre yakıyor normal şartlarda tabi tam gaz kullanılırsa 25litreye çıkar![]()
massallllah cok dırı duruyo bende cok cıddı duusnuyorum bunlarxan bı tane alırken dıkkat edılmesı gereken puf no0ktaları fln neler ? pıyasaları ne cıvarı ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)