fotoğraf makinasının ayarlarını tam bilmediğim için gece çekimleri net çıkmadı ama idare eder bir fikir verir sanırım...
![]()
fotoğraf makinasının ayarlarını tam bilmediğim için gece çekimleri net çıkmadı ama idare eder bir fikir verir sanırım...
![]()
Güzel duruyor maaşallah yalnız arkası bira yüksek mi?
nazar duası بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح
teşekkür ederim hepinize... evet arkası biraz yüksek. ama bugün FK marka yay aldım takılacak. o resimleride burdan paylaşırım.
çok iyi resimleri bekliyoruz..
nazar duası بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح
jantlar çok tarz durmuş maşallahhh
Farkli bir jant secimi fakat yinede guzel olmus.
In vtec we trust.
"Birilerininde Anitkabir'i beklemesi lazim." Behzat Ç.
"Dude I almost had you." RIP Paul Walker.
Mapped by Dr. Ecu
Rebuilt by Hizli Rektifiye
Powered by Sistem Honda
farklı bir jant olsa daha da şık olabilir![]()
61 DF 161 TOLEDO
61 EL 206 206 GTl ( SOLD )
61 VL 090 LEON T.SPORT (SOLD)
61 EL 585 206 HDİ (SOLD)
61 VL 700 106 GTİ (SOLD)
maviler güzeldir.maşallah cok iyi duruyor. arka helezonnlarda beni kes yada değiştir diye bağırıyor.aynada asılı olan şeylerden kurtul bence.stickerlarında daha cici olanlarını yapıştırabilirsen kalite olur.
TURBOSUZ ARABA İSTEMİYORUZ
tekrar tekrar teşekkür ederim herkese. jant seçerken kimsede olmayan değişik bir jant olmasını istedim aslında... çokta değişik bir duruşu oldu aracın. genelde spoon, bbs veya beş bacaklı beyaz jantlar kullanılıyor bu renk Sİ larda. değişiklik yapmak istedim bu jantları seçtim. şimdi fk marka spor yayları taktık ama aracın arkası aynen eskisi gibi kaldı. buna bir anlam veremedim. yarın bir fırsat bulursam aldığım yere uğrayıp soracağım bunun sebebini. ama önce buraya yazayım dedim belki daha önce böyle bir durumla karşılaşmış birileri vardır diye. eğer yardımcı olacak birileri çıkarsa umarım yardım ve yorumlarını esirgemezler.
muhtemelen aracın arkası hafif olduğu için çok basamıyor yaylar. hele de biraz sert ise daha da yükselebiliyor. hb araçların arkasını basmak zor![]()
Clio 2001 1.4 RXT SoldVolvo C70 2.3 T5 Sold
aracınızz cok güzel duruyoo sonucta kayseri))
Pasaoglu Chip Tuning - İzmir Yetkili Bayii
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)