http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...4146528/detay#
Slm arkadaşlar 2004 model -1.6 ts -105***bg-çok temiz subaru impreza buldum ,otomobilimi sattığımdan dolayı 3-4 aydır japon aramaktayım bu bahsettiğim otomobil de takılı kaldım çok temiz ve km çok düşük garaj otomobili ..
benim sizlerden yardımınızı istediğim konu
*trakyada subaru servis ve ustası yok en yakın istanbulda ve bu otomobilin bakımı honda yada toyota gibi servislerde yaptırabilirmiyim?
*bu otomobil i almamı tavsiye edermisiniz yakıtı gidişi ve kullanımı albenilimidir yani masraflımı yoksa temiz kullanıldığında sorun çıkarmayan bir otomobilmidir?ayrıca yedek parça sorunu yaşatırmı ?
*lpg takılırmı bunun motoruna?
*ikinci eli nasıldır?
kısaca arkadaşlar bu aracı kullanan bilgisi olan daha önceden sahibi olan yada hala sahibi olan arkadaşlardan artıları eksileri ile bana bilgi yazabilirlermi?

Alıntı

pes ediyorum konu kilitlenebilir yorum yapan fikrini paylaşan emeği geçen herkesten Allah razı olsun bana max 18-20bine kadar bir otomobil tavsiy edin gönlümde 1.6 ies sedan civic var gerçi onlarda yaşına göre çok fazla istenilio ,kısaca 1.6 otomobil arıyorum neyse konuyu kilitleyebilirsiniz teşekkür ediyorum