Beyendiğim sahnelerden kısa bir video hazırladım, pek bir attraksiyon yok gerçi. Umarım hoşunuza gider.
YouTube - Ferrari 458 italia sound
Beyendiğim sahnelerden kısa bir video hazırladım, pek bir attraksiyon yok gerçi. Umarım hoşunuza gider.
YouTube - Ferrari 458 italia sound
Valla güzel deneyim olmuşBizi mahrum etme böyle güzelliklerden
Kiraları ne kadar bunların ayıptır sorması her giden alabiliyomu? Bu sene zorunlu İtalyada bulunucam 1 2 hafta böyle deneyimi yaşamak lazım hayatta 1 kezde olsa
Guzel,bende Fabrıkaya 458 sıparıs vermeye gıttıgımde,muzeden once Ferrarı shop'a ugramıstım,yagmur olmasına ragmen kıralama kuyrugu coktu,ben hemen Muzeye gırmıstım...
Ben 458'i fabrıkada,sonrada pıstte kullanmıstım Marenello da,muthıs bır makıne...
Hatta o gece Restorana gıdınce,hangı duvara bakıcagımı sasırmıstım!!!!Ozellıkle hala Schumi sevgısı muthıs...
Kısmet başka zamana artıkÖneri alırım gitmeden neler yapılması gerek hakkında
![]()
Teslim tarihi toplam 5 ay di...
İnanilmaz bir deneyimdi,fabrikada canli canli kombinasyonlari gormek,etrafinizda ucusan kiz gibi 599gto-458 ler,uretim bandinin heryerini kesfetmek,pisttedeki tarifsiz zevk,muthisti!!!
Aklimda kalan ruzgar tuneli oldu,almamislardi beni.kimseyide sokmuyorlar zaten...
Kasimda 458 yoktu kiralanan,gerci pistten sonra aklinizda kalmiyor...
Pilotlarin ve ferrari hastalarinin Restoranina gittinizmi??
vay arkadaş bizde bu gunleri görebilecez mitipik bir türk kullanışı olmuş tebrik ederim
orta trafik kuralları katı değil mi? şehir içi öle basmaya izin veriyorlar mı?
JAMİRYO Nickli Üyeden Alıntı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)