arkdslar konuyu dogru yeremı actım bılmıyorum ama bişey sormak ıstıyorum.
carub egsozlar nasıldır,ses olarak tok sesımı mevcut yoksa ust devırlere dogru ince bi cızırtı sesi alabılırmıyız?
(düzboru+ bu egsoz ıle nası bı ses alınır kısaca? )
arkdslar konuyu dogru yeremı actım bılmıyorum ama bişey sormak ıstıyorum.
carub egsozlar nasıldır,ses olarak tok sesımı mevcut yoksa ust devırlere dogru ince bi cızırtı sesi alabılırmıyız?
(düzboru+ bu egsoz ıle nası bı ses alınır kısaca? )
hemen yazayım 1.4 polo cat back yaptık son susturucu carub ses gayet cıtırtılı![]()
Ben kullanıyorum ufak orta susturucu ile gayet güzel çızırtıda var tok seste hatta biraz avans açtım arabada güzelte patırdatıyor, Kalitesi çok iyi,.
fiyatına göre çok güzel bence
Direksiyonda eşek varsa, motor kaputunun içinde kaç beygir olduğunun hiç bir önemi yoktur. SÜRÜCÜ:
benımde arkadasım kullanıyor gayet memnun cızırtlı bır sesı var
2Fast4Me arkadaşımızın polosunda var. sadece egzost kullanımında pek tatmin edici bir ses olmasa da cat back ile gayet güzel ses elde ediliyor. aynı zamanda ekonomik .tavsiye edilebilinir.
aynen bnde degısırcem galıba :% 99
aslında bn suan kullandgm egsozdan memnunum ama gecen hafta bı yerde gordum görsel olarak hosuma gıttı,sımdı arkdslarda tavsıye edınce, düsünüyorumm
Willkommen bei Facebook - anmelden, registrieren oder mehr erfahren
Bu dzieldekı sesı![]()
arkadaşlar bende çift çıkış olanlarına bakıyorum ancak giriş ölçüsü ve nereden alacağım konusunda bir bilgiye ulaşamadım Atatürk sanayida alabilieceğim bir yer var mı acaba??
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)