arkadaslar mrb..ızlemek ıstedgm fılmlerı acamıorum sureklı bu hata ıle karsıalaıorum yapmayalım????
arkadaslar mrb..ızlemek ıstedgm fılmlerı acamıorum sureklı bu hata ıle karsıalaıorum yapmayalım????
sorunda bu ya bende senin sorudan konudan bisey anlamadim
Nerde ne izliyosun tvdemi izliyosun pcde bir programlami izliyosun yada net uzerindenmi izliyosun insan bi yazarda sorar dimi ama
Oops! Video not available! Hatası alıyorum, ne yapmam gerekir - Google'da Ara
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
ewet bende n yazdgımı okudum bısı anlamadım!!!ben sorunu bıldıgım ıcın sızlerde bılıosnuzudur sandım ondan yane..
ınternette filmizle ındırmedenızle gıbı sıtelerden ızlerken ozellıkle gerılım ve korku fılmlerınde bu hatayı verıor..ızleymıoruz..ama bakıorum elallem ızlemıs catır catır yorum yazmıs sorun nedeır ona bakınıoprum:d
korku filmi cok korkuncsa olabiliyor tabi bole seyler link korkup kirilabiliyor mesela
burdan detaylari okuyabilirsin senle alakali olmayabilir o nedenle acilmiyosa ugrasma bosuna ...
Oops! Video not available! Hatası alıyorum, ne yapmam gerekir?/GÜNCEL « Dizivizyon.wordpress.com
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
çözümü için sayfayı yenilemen gerekir; yoğunluktan çoğu zaman açılma yapmaz .eğer sayfayı yenilediğin halde de açılmıyorsa bilki video silinmiştir. .
tarayıcın korkmuş senin
firefox kullan tilki korkmaz hiçbirşeyden...
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
[QUOTE=ef186;2223971]korku filmi cok korkuncsa olabiliyor tabi bole seyler link korkup kirilabiliyor mesela[QUOTE]
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)