Arkadaşlar Graffiti hakkında düşüncelerinizi alabilirmiyimsatanizm olarakmı bakıyosunuz yoksa sanat olarakmı bakıyosunuz bu olaya..
![]()
![]()
Arkadaşlar Graffiti hakkında düşüncelerinizi alabilirmiyimsatanizm olarakmı bakıyosunuz yoksa sanat olarakmı bakıyosunuz bu olaya..
![]()
![]()
FatihÖztürk..
Sanat olarak bakıyorum ve harbiden acayip çalşmalar oluyor yurt dışında...
satanızm ıle grafiti sanatını aynı cümle içinde hiç görmemiştim..ne alakaysa artık... bu tabiki sanattır..yukarda yapılan işlerde buna cok güzel örneklerdir..yazı karakteri olsun şekiller olsun..bunları kutu spreyle resmetmek hiç kolay bişey olmasa gerek..
hazır konusu acılmısken yazayım.
grafıtı yapan kısıler arıyorum. bu ısı yapan varsa yada yapan tanıdıklarınız varsa bana pm le ulassın.
Özellikle Tren Vagonlarına yapılanlara bayılıyorum. Bence Tcdd izin verse ve resmi olarak bunlar trenlerin üstüne yapılsa çok daha güzel bir görüntü olurdu![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Satanizmle ne alakası var , hiphop'un yan dalı olarak görülebilir.
Bencede sanattır , senelerdir takip ederim çokta severim hep çizebilmek istemişimdir ama ciddi yetenek işi
satanizmle ne alakası var cidden, gidip milletin malına yada kamu malına zarar vermedikce bencede sanat.
[I]CORVETTE C7 Z51 STINGRAYBMW X3 SDRIVE
sene 97 atakoy baruthaneye grafıtı yapmıstım tabı ılk zamanlar aslıyla alp ıntahar etmıstı o zamnlarlar sananıst olaylayı vardı bızım gruptada vardı kafalarına gore takılıyorlardı aslı ve alp ıntahar ettı ve flım koptu yok ayın yapıyorlardı falan cart seylerler medyanın uyduması benım yaptırıgım bread grafıtısı gazeteye ters basılmıstı okumaya calısan okuyamıyordu yanı
Uploaded with ImageShack.us
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)