Arkadaşlar Civic EK (96-01) kasalarda Görsel olarak Hangisi daha hoşunuza gidiyor ve aralarında çıtalı tampon far panjur dışında bir fark varmıdır ?
birde ön taraf malzemesi sanrım makyajsızda daha cok ve daha uygun gibi görüyorum öylemidir?
Arkadaşlar Civic EK (96-01) kasalarda Görsel olarak Hangisi daha hoşunuza gidiyor ve aralarında çıtalı tampon far panjur dışında bir fark varmıdır ?
birde ön taraf malzemesi sanrım makyajsızda daha cok ve daha uygun gibi görüyorum öylemidir?
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
direksiyon milleri farklı koltuk ayarları farklı bildigim kadarı ile koydayama yok standart eski kasalarda diye biliyorum ama yanlışta olabilir
99-01 her zaman tercihimdir
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
96-98 daha çok hoşuma gidiyor benim.
98 al kardesım 99 guzel deıl![]()
www.honda-tech.com
mesela ben keskin hatları seviyorum teg filan bu yönden cok hosuma giderdi..
Birisi fotograf paylasabilir mi aradaki farkla ilgili? kusura bakmayin boluyorum ama hic bilmiyorum makyajli ve makyajsizin farkini..
99 en güzeli arabanın kafası daha sivri duruyor saplanıcak gibi. 96-98 in burnu küt kesilmiş gözüm bi türlü alısmadı.
makyajsız örnek olmamış pek makyajlanmış zaten![]()
ak vtec in fotoğraflarına bakabilirsin sekocan.
güzel bilgiler geliyor devam edelim arkadaşlar![]()
Temiz güzel bi arac bulduktan sonra hiç önemli değil ikiside ufak işlemlerle cok güzel oluyor ama ilerde satarım düşüncesiyle alıyorsam model ve makyaj acısında 99-01 tercih ederdim.
daha önce 98 kullandım şu an 2000 model makyajlı kasa kullanıyorum, ikisininde yeri ayrıdır ama makyajsız olacaksa kesinlikle tampondaki çıtalar iptal edilmemeli ve gövde rengine boyanmamalı.
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG
kesinlikle makyajsız...
siyah çıtalar, lip ve köşelere tam oturan sarı sisler nefisss....
hem hava girişi daha büyük![]()
98e biraz daha yaknlastım fikrlerinizle![]()
başka detay ve fikr beyan edicekleri bekliyorum
edit oylarda makyajlı fikrlerde makyajsız revaçtayms![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)