Arkadaşlar ilandaki araç bayadır ilanda . Bir sorunumu var ? Mitsubishi Lancer Evolution IX 2006 Model 70.000 TL Galeriden satılık sıfır Kırmızı renk
Arkadaşlar ilandaki araç bayadır ilanda . Bir sorunumu var ? Mitsubishi Lancer Evolution IX 2006 Model 70.000 TL Galeriden satılık sıfır Kırmızı renk
Nerden çıktı ?Aradım bulamadım konusunu. Veya var ben bulamıyorum . Merak ettim .
ya satın alıcakmısın?
almıcaksan sanane elalemin arabasından? o kadar meraklıysan ararsın sorarsın ne var diye bu ne saçma konu böyle ya işin bokunu çıkardınız
körler sağırlar
Evo 9 arayorum bakıyorum piyasaya bilginiz varsa yazın kimse size zorla bir şey yaptırmıyor ? Aklımda 2 araç var zaten bunuda meraktan sordum . İstemiyorsan bakma konuya.
eğer ciddi alıcıysan gel gör o fiyattan çok daha aşağıda evo 9 verelim sana
ciddiyim dalga geçmiyorum
kolay kolay bu konulara girmem ama harbiden sorununmu var dostum senin ne ayaksın gece gece kafanmı güzel ne içiyorsan söyle bizde içelim
ya bak,
merak ayrı bu arabayı alacam varmı yokmu diye sormak ayrı, sen almak için sormuyorsun alenen belli, burada sahibi varmı yokmu bilmiyoruz ve elalemin arabasını fişliyoruz ister istemez anladınmı? madem o kadar isteklisin telefon numarası verilmiş ilanda ararsın sorarsın neyin ne olduğunu anlarsın, yine tatmin olmadıysan Samsun'dan atlar gelirsin İstanbul'a bakarsın
körler sağırlar
auhauhuahuah2008 den beri ilanı duran arabalar var.evo sanki peynir ekmek gibi satılan bi arabamı ki konu açtınız.niye satılmadı diye merak ettiniz.
Tamam kardeşim moderatör olmuşsun buyur al formunu . Tek takıl . İyi akşamlar. Dou özelden msn atarsan konuşalım.
Konu kilit ya da silinsin,daha fazla kimse kimseyi rencide etmesin derim
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
benim arabam için böyle konu açılsa gelir alenen bi küfrederim, kimsenin arabası için böyle forum ortamında konuşmaya kimsenin hakkı yok orası vuruk burası kırık vs. sanane bizene? telefon denen birşey var
ondan sonra yönetime laf atma bide
körler sağırlar
Kardeşim rencide etmek,tartışmak gibi bir amacım yok zaten fakat arkadaşın kavga edesi varki böyle usulsuzce konuşuyor.Ona bakarsan Ozans nickli arkadaşın eski aracında kaza yoktu 3 parçada boya vardı . Sorulmadıkça nerden öğrenilicek ? Doğru tabi satıcılarımız çok doğru konuşuyor haklısın.
yorum sorgu yorum sorgu yorum sorgu yorum sorgu yorum sorgu yorum sorgu yorum sorgu ve konular böle dvm eder
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)