motor 2 adet v8 = w16 mutlaka izleyin Canavar Motor Videosu, Mega Fabrikalar - National Geographic Channel - Türkiye
motor 2 adet v8 = w16 mutlaka izleyin Canavar Motor Videosu, Mega Fabrikalar - National Geographic Channel - Türkiye
Piston kolları boyum kadar![]()
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
adam çantayla getiriyo parçaları yuh ya.
ya bu ince mühendislik beni bitiriyo.
Videoda double v8 engine diyor ne alaka
Veyron motoru w16
YouTube - Bugatti Veyron W16 drawn and simulated in Autodesk Inventor
çift v8, w16 yapmıyomu?
2 tane 15 derecelik V motor (VR6, R32 gibi ), bunlarda birbirine V şeklinde duruyor. Kabaca tabiri bu.
bu bugatti belgeselinin full versiyonunu izleyin.net geo da o zaman mühendislik goreceksiniz.aracın sasesi ve sürücü kabini bile sanat eseri
But the one thousand and one horsepower isn't really true.
The engine actually produces three thousand horsepower, two thirds of that energy is heat..![]()
1-14-9-4-7-12-15-6-13-8-3-16-1*1-2-5-10
ateşleme sırası
http://www.youtube.com/watch?v=cJTQV...eature=related
Videoyu seslendiren adamın Almancasından sonra Almanlara bi kat daha sevdim vallahi.![]()
W16 çok hassas makine valla.... W16 alamayabiliriz ama W12 çokta uzak bir fantazi değilA8 veya phaetona bakar
![]()
Full belgeseli buldum izliyorumda nutkum tutuldu..
Arabanın lastikleri 10.000 km gidiyor ve fiyatı 17.000 dolar
Arka motorun bulunduğu kompartmanı ön sürücü kabinine sadece 14 tane vida ile sabitliyorlar. Tanesi 100 dolar ve titanyum vidalar
Arka kanat için özel sensörler üreten bir firma ile çalışıyorlar hepsi el yapımı ve özelliği çok çabuk iletebilmesi.. Kanattaki fren gücü muazzam normal bir arabanın fren gücünün %70 ini kanat ile elde ediyor.. Frenleri karbon seramik titanyum alaşımlı oda başka biryerde üretiliyor ve normal arabaların diskleri 1300 Fahrenheit (704 derece) sonra işlevini yititirken Veyrondakiler 1800 Fahrenheit'a (982 derece) kadar dayanabiliyor..
Şanzumanı double clutch ve o gücü kaldırabilecek güçte, üreten mühendisin anlatımı ile göz kırpma süresinde vites değiştiriyor
Şasesi arka taşıyıcıları uçak ve roket üreten gelişmiş fabrikalarda üretiliyor..
10 tane radyatör var araçta el yapımı ve 15 saat sürüyor 1 tanesini yapmak..
Lastikleri için normal bir aracı 30 saniyede üretiriz Veyronunki 1 saat sürüyor diyorlar
Sürücü kompartmanı carbon monocoque, gövde kaporta parçaları aliminyum..
Aslında 260 mph hıza ulaşabileceği fakat elektronik olarak 253 mph ile sınırlandırıldığını söylemişler, daha yüksek hızlarda stabilite olarak sorun yaratabileceği için..
Üretilen her araba 500 km kullanılıp aksaklıklar sorunlar hatalar varsa araştırılıyor..
Ve her testten dönen araç ışık odasına alınıp tam 2 gün boyunca pasta cila yapılıp hatalar varsa düzeltiliyor
Part airplane, part automobile..
Sanat eseri, mühendislik harikası
ferrari belgeselinden bile bu kadar etkilenmemiştim.
peki bu araç niye pistte kendisine göre en basit arabalara bile geçiliyo?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)