User Tag List

10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: KGS ile ilgili yardımm

kaan megi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

KGS ile ilgili yardımm

arkadaşlar slm bu otobanlardaki kgs kartlarının fiyatları ne kadar birde kentkart gibimi dolduruluyor yani nekadar istersek okadarmı yükleniyor dün denizliye gelirken kart olmadığı için direk geçtim ceza yemişmiyimdir çoğu arkadaşım bu şekilde geçiyo ceza gelmiyo dediler varmı öle bişey şimdiden teşekkürler
    Bmw Nankördür Bakmazsan İnkar Eder.Mercedes Çilekeştir Bakmazsan İdare Eder,Bakarsan İhya Eder..

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    her şehirde aynımı bilmiyorumda shell istasyonlarında kgs var 2 tl kart istediğin kadar yükletiyorsun.

ilk sefer 10lira verirsin 8 lira yüklü alırsın ondan sonra o karta sürekli 10 20 30 40 50 yüklersin istediğin gibi shell istasyonlarında.

ben 20nin altında hiç doldurmuyorum artık. 10lirayı indimide tekrar dolduruyorumki unutup cezaya girmeyelim
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kaan megi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar slm bu otobanlardaki kgs kartlarının fiyatları ne kadar birde kentkart gibimi dolduruluyor yani nekadar istersek okadarmı yükleniyor dün denizliye gelirken kart olmadığı için direk geçtim ceza yemişmiyimdir çoğu arkadaşım bu şekilde geçiyo ceza gelmiyo dediler varmı öle bişey şimdiden teşekkürler
    Kart fiyatları hakkında bilgim yok ama kgs ye istediğiniz kadar yükletiyosunuz yani diyelimki ziraat bankasından aldınız gidiyosunuz 100 lira 90 lira falan diyosunuz yüklüyolar.Ceza konusundada ceza plakaya geliyo satarken çıkıyo o genelde bende adrese geldiğini pek görmedim.
    edit : burdan sorgulanıyordu yanılmıyorsam http://uygulama.kgm.gov.tr/ihlal/Sayfalar/ihlal.aspx

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emre-e Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kart fiyatları hakkında bilgim yok ama kgs ye istediğiniz kadar yükletiyosunuz yani diyelimki ziraat bankasından aldınız gidiyosunuz 100 lira 90 lira falan diyosunuz yüklüyolar.Ceza konusundada ceza plakaya geliyo satarken çıkıyo o genelde bende adrese geldiğini pek görmedim.
    edit : burdan sorgulanıyordu yanılmıyorsam KARAYOLLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

arkadaşımla hiç geçmediysek direk olarak 50 defa geçtik ceza gelmedi arabayıda sattı gitti bu kgs yi benzin istasyonları falan satılıyomu illa otoban üzerindeki benzinliklermi olması lazım shell falan dolum yapabiliyormu
    Bmw Nankördür Bakmazsan İnkar Eder.Mercedes Çilekeştir Bakmazsan İdare Eder,Bakarsan İhya Eder..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kaan megi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşımla hiç geçmediysek direk olarak 50 defa geçtik ceza gelmedi arabayıda sattı gitti bu kgs yi benzin istasyonları falan satılıyomu illa otoban üzerindeki benzinliklermi olması lazım shell falan dolum yapabiliyormu
    Ben ataşehirde oturuyorum burdaki shell'e gidip sorduğumda satıyoruz ama elimizde yok demişti sonra maltepede herhangi bir istasyona girdik orda satılıyormuş arkadaş almıştı iki dakikada her istasyondada dolum yapılıyor demişlerdi ama dolum yapmak nasip olmadı ogs aldık

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ogs de ceza kesinlikle çıkıyor bugun çıkmasa 2 sene sonra çıkar bence ihmal etmeyin

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ceza affı yokmu zaten 120 tl ye kadar şuan oda bi afla silinir gider ama kartım tam fiyatını bilen yokmu

mrtngn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bizim ogs idi yanlıs hatırlamıyorsam 2006 senesinden 60 küsür lira vardı suan sorgulattıgımda cıkmıyor.Sanıyorum silindi

EM-RE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sacma sapan bi sistem ya kgs yi bmwde unuttuk arabada ogs de war bnm gectigim saatlerde ogs cok kalabalik oluyor dumiye oraya daldik,madem sistemi kurdun kacak gecioruz bu adamin ogsi war de ordan dusur zaten kgs ye bole bi sistem koysan ogs si olanda ordan gecebilse trafik sismicek en azindan 5 te degil 6 da sisicek,hersey bir kenara her tarafi yamali yola her gun neredeyse bir sigara parasi vermek zoruma gidiyor.konu alakasiz oldu ama dolmusum harbiden su kgs ogs isine...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çoğu gelmiyo zaten cezanın

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)