0-400 106 gti (pejocan) vs vtec turbo (nif 11)
not : 106 da nos basılmadı kesinlikle....
iyi seyirler...
YouTube - Kana
0-400 106 gti (pejocan) vs vtec turbo (nif 11)
not : 106 da nos basılmadı kesinlikle....
iyi seyirler...
YouTube - Kana
fake bu vide
Her düşüş bi öğreniş ne düşüş biter ne öğreniş
yorum yazmak istemedim ama kendimide tutamadım oncelikle taktiri hak eden bi arac arac nerde yapıldı bilmiyorum ama hala ayakta olması ve gaziantep sanırım orda bakılması gerçekten basarı bakımı ve parca acısından soledim yannıs anlasılmasın konyada izledim aracı subaru ile kalkarken gercekten iyi gidio hattta tellere gellip baktım turbomu var die bende övguyu hak eden bi arac
imkan olarak bir istanbul ile bir tutulamaz ama gaziantep boş bir şehir değil insanların önce bu ön yargıyı kafalarından atması gerek her türlü imkan var çok şükür
nıf 3 te çok sakat geliyodu ama 400 bitti![]()
Her düşüş bi öğreniş ne düşüş biter ne öğreniş
maşallah![]()
drag pilotaja bakar vtec duzgun kalkamamıs belli rolling olursa gti 150lik nos bile bassa yinede sacma bi fark olur.
Pejonun ilk 2 yada 3 viteslerde böyle gitmesi normal vtec o vitesleri hep sararak geçiriyor pejo belki sıfır patinajla kalkıyor
of of.. o ne öyle yaa. maşşallah maşşallah. çok güzel gitmiş.
fakat honda nın lastikleri normal bi lastik sanırım. boyuna sarmış. turboya karşı 0 dan güzel gider öylesine yüklü bi 106. bide cvc tutunamıyosa daha beter..
yalnız daha güzel net videolar bekliyoruz.. ses ve görüntü açısından. nasıl gıttiği belli zaten..
*On3r*
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)