Arkadaşlar selamlar,
2010 yılının son yarısında 4-5 ay içerisinde Ankara Kentpark Saat&Saat mağazasından 5 adet saat aldım ve toplamda 6000 TL ye yakın alışveriş yapmış oldum adamlardan. Bu saatlerden birisinin kordonu silikon bazlı bir malzeme ve kordonda kullanımdan kaynaklanmayan çok saçma sapan bir sorun çıktı. Garanti belgesini de alıp Kentpark mağazasına gittim, onlar beni Cepa daki mağazaya yönlendirdiler. Cepa daki mağazada kordona bakıldı ve kordonun garanti kapsamında olmadığı (satarken kordonun garanti dışı olduğu söylenmemişti ama pek de önemli değil...) söylenerek sorgusuz sualsiz hemen kordon sipariş etmeye çalışıldı. Buraya kadar herşey güzel...
Ben de "madem kordon garanti kapsamında değil ve kıçı kırık bir silikon kordona 220 TL para verecem, artık silikon kordon almayayım fiyatı ne olursa olsun aynı kasaya metal kordon almak istiyorum" dedim. Mağaza müdürü olacak çiğ şahsiyet yerinden bile kalkmadan "öyle olmaz, o kasaya uymaz" dedi. Bu tarzda rahatsız edici tavırlara devam edince ben de saat ve saat in iletişim adresini istedim. "napacaksın" gibi bir geri dönüş yaptı. kendisine 2 3 laf ettikten sonra mağazadan çıktım. Sonra bu durumu saat ve saate mail attım, sonra da bulduğum bir telefon numarası ile genel merkeze ilettim.
Özetle, saati satarken dünyanın en beyefendi insanı profiline bürünen adamlar sorun durumunda müşteri değilmişsin de dilenciymişsin gibi tavır takınıyorlar. Ben o alışverişi herhangi bir esnaftan yapmış olsaydım eminim o kordon dakikasında değiştirilirdi. kaldı ki mesele kordonun ücretsiz değişmesinden ziyade karşıdaki şahsın sergilediği tavır...
Bilgilerinize arkadaşlar, bu tarz yerlerden alışveriş yapmadan önce bu metni hatırlamanızı tavsiye ederim
NOT: Cepa mağaza sorumlusu arkadaş, mütemadiyen seni şikayet edecem ve o mağazaya gelip senin sinirini bozacam. Vereceğin tepkilere göre de sana güzel geri dönüşler yapacam![]()