Denemeler arkadaşlar arasında olmuştur yorumları yaparken dikkat edelim.
2'ye 2 iken yan yana gittiğmizde oldu ancak videoları yok çeken arkadaş başka araca geçti.
YouTube - 34 JOB 34 ve Tünelli roll
YouTube - 34job34 urfa s2000
Denemeler arkadaşlar arasında olmuştur yorumları yaparken dikkat edelim.
2'ye 2 iken yan yana gittiğmizde oldu ancak videoları yok çeken arkadaş başka araca geçti.
YouTube - 34 JOB 34 ve Tünelli roll
YouTube - 34job34 urfa s2000
Bütün araçlara maşallah, selçuk ne oluyo urfayla net 5 sonu fark, urfada sadece egsoz fılıtremı var, urfa sahalara dönmüş yine![]()
Reşit sordugun soruya bak Urfa geçmiştir![]()
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
maşallah..denemeler sıklaştı bizlerde keyifle izliyoruz teşekkürler![]()
Denemeler de oncelikle ben sari bi s2000le bastim s2000 2 kisi ben tek 3 4 boy gibi bir fark oldu o denemede urfa s2000 tunelden gelip basti fakat gene one cikamadi ardindan bende oyle olmaz gel yanyana basalim dedim ve ben sol seritte nerdeyse urfa s2000de sol seritteakitarak
85 gibi fln bastik ve yan yana gittik sonrasinda durudugumuzda bu is boyle olmaz hem tunel yapiyorsun hem akitarak basiyorsun abi dedigimde kizip bagarip cagarmalar bozulmalar oldu bende mami abiye sen gec kullan abi ben bas edemiycem dedim
onlarda teke tek bastilar gene 2side sol seritte bir
ve gene 80 ustu ama urfa abi 80 ustu degil 77 fln gibi hiz dedi bende onun yanina bindim job a yaklasik 90 kg ustu bi arkadas bindi ve tunelsiz 75 gibi bastik s2000in kadrani 247 lerdeiken JOB 1 boy arkada kaldi ee normaldir urfa abi ep3 un cigerini biliyor o kiloda 2 kisi dez avantajli oldugundan emin rahat
neyse ben bu arabayi garajda tutmak icin degil gazlamak icin aldim ne s2000 parcasi takicakmis bilmem gecerim diye bir iddam yok ama arabasi bitsin teke tek aramizda bir serit birakarak herzaman denerim benim onca denedigim adam oldu M3 olsun type r olsun kimse tunel yaptin veya akitarak erken bastin dememistir benim icin kupasina mac havasinda gecmiyo bu isler benim arabam bu adaletli bir sekilde herzaman herkezle denerim kolay gelsin
su denemelerde hep bole seler oluyor tunel yapmak akıtarak basmak yanına kılolu adam vermek ne gerek var bole selere sımdı yıne typer s2000 ı gecemez muhabbetıne donucek bu konu kesın
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)