Evet o kadar olaydan sonra ygs nihayet bugün açıklandı...
Site sakinleri neler yaptı?Bu sene sınava giren kardeşlerimiz,benim gibi zevkine girenler neler yaptınız bakalım ?
![]()
Ygs 1 : 186
Ygs 2 : 181
Ygs 3 : 263
Ygs 4 : 252
Ygs 5 : 246
Ygs 6 : 220
Hayırlısı olsun![]()
Bize Her Yer Trabzon
bu hiçte iyi olmadı işte![]()
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
geçen nihat sırdar ın radyo programına bi veli baglandı sabah sabah dükkana giderken resmen aglıcaktım.Adam resmen olayı şu şekilde anlattı.''Benm çocugum bütün 1 sene boyunca stress yaşadı bir sürü sınavlara grdi ailecek stres altında geçirdik bu bir seneyi.Kızımın saçları döküldü stress ten.'' böle devam etti konuşması ve adam bunları anlatırken aglamaya başladı.Bende merak içerisindeyım,eger böle bi şifre olayı varsa bu kadar insanın hakkı yendıyse bunun sorumlusu kim?Ve ben böle bi duruma düşsem diger sınavlarda nasıl güvenebilirim bu sınav sistemine ?
StorKFocus
berbat![]()
Kendim için Değilde Çalışan kardeşlerimin Hakkı Yendiyse Haram olur zaten cıkay biyerlerden.. Sıfır Cekenden Fazla Full yapan Var kimse cıkıp bana Bak çalışınca oluyor demesin![]()
ne ygs si ne şifresi kopyası?
değişti gündem haberiniz yok mu? çılgın proje yeni gündem. dertler unutulur gider....
en çılgın projenin RB26lı şahin olduğunu düşünmekteyim
matematıkten normal bı ogrencının full cekmesı ımkansız aşırı zordu gecen senekı sınavlara göre anca cıksa cıksa 2-3 tane sıvrızekalı ogrencı full cekerdı.
ama 1800 kısı full cekmıs baksana su ıse arkadas 10 degıl 20 degıl 1800![]()
YGS-1 YGS-2 YGS-3 YGS-4 YGS-5 YGS-6
PUANI 150,717 150,927 200,630 188,592 188,925 174,921
büyüksün yüksekokul
![]()
aöf açıklansaya bi de,iyice sinir etmeye başladılar insanı yahu :@
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)