User Tag List

8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: Nissan 200sx Sorgu-Bilgi

DoguErdogan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Exclamation Nissan 200sx Sorgu-Bilgi

Nissan 200SX 1.8 Turbo 1992 Model 13.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk
    Aracı bilen varmıdır satın almayı düşünüyoum ama nissan hakkında zerre bilgim yok gidip baksamda bişi anlamam. Anadolu yakasında kime götüriyim bu aracı. Olduda kafama yattı aldım parça usta sıkıntısı varmıdır. Özellikle bakılması gereken yerleri nerlerdir...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aracın eski sahibi onur destan nickli arkadaş satalı 3-4 ay oldu . detaylı bilgiyi görünce verir.

onur sattıktan sonra araç turbo bitirdi en son benim bildiğim . daha sonra ypaılanlardan haberim yok .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Spawn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aracın eski sahibi onur destan nickli arkadaş satalı 3-4 ay oldu . detaylı bilgiyi görünce verir.

onur sattıktan sonra araç turbo bitirdi en son benim bildiğim . daha sonra ypaılanlardan haberim yok .
    Sağol bekliyelim ne çıkıcak

Emre İlbi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    önce araç full orjinal yazmış,sonrada boyalı,sadece ön tampon değişti yazmış,bu aralar böyle ilanlara denk gelmeye başladım,ya ilan sahiplerinde bi problem var,yada bende

Not:konuyu açan kişiden özür dilerim,araçla ilgi li bi yorum yapmadım,çünkü anlamam 200sx'ten,bağışla

onurdestan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim eski aracım önden hafif hasarlı almıştım doğru tampon değişti evveliyatını bende bilmiyorum arabanın tanınmış bir araba değil ama her parçası orjinal üstündeydi ben sattığımda otomatik anteni dahi çalışıyordu ufak tefek boya vs işleri vardı yaptırıcam demişti ön camı çatlaktı onudabulmuştum ona yaptımı ettimi bilmiyorum benden sonra turbosu bitmişti herhalde yaptırmıştır bendeyken yatak vurmaya başladı yataklar değişti motoru gayet iyiydi sadece 1 iteceği vuruyodu trigeri falan yeni değişti piyasadakilerin çoğundan iyidir araba olarak ama hepsi gibi sıkıntısı vardı tabiki ufak tefek başka merak ettiğin varsa yardımcı olurum aklıma gelenler bunlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onurdestan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim eski aracım önden hafif hasarlı almıştım doğru tampon değişti evveliyatını bende bilmiyorum arabanın tanınmış bir araba değil ama her parçası orjinal üstündeydi ben sattığımda otomatik anteni dahi çalışıyordu ufak tefek boya vs işleri vardı yaptırıcam demişti ön camı çatlaktı onudabulmuştum ona yaptımı ettimi bilmiyorum benden sonra turbosu bitmişti herhalde yaptırmıştır bendeyken yatak vurmaya başladı yataklar değişti motoru gayet iyiydi sadece 1 iteceği vuruyodu trigeri falan yeni değişti piyasadakilerin çoğundan iyidir araba olarak ama hepsi gibi sıkıntısı vardı tabiki ufak tefek başka merak ettiğin varsa yardımcı olurum aklıma gelenler bunlar
    Ö.M. Attım size
    Şimdi buaracın kronik sorunları parça durumları nasıldır

kRo_bOy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçen gün aradık bizde alalım diye manifold çatlak dedi bide 300-400 tl bi kaporta boya masrafı var dedi fiyat olarak uygun duruyor görüntü olarakta pek bişeyi yok arabanın ama kaporta boya masrafı nerden göremedim ben resimlerde belki resimler çekildikten sonra olmuş bişeydir ciddiydik mustafayla konuştum bakıvercekti arabaya ama sonra vazgeçtik
    Alıntı psikolojikdeli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    her sx te bir sorun var benimkindede direksiyonu yanlış yere koymuşlar

Alıntı ukku Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Turboyla atmosferik sarışınla esmer gibidir..
    Hangisini alsan aklın öbüründe kalır

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kRo_bOy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    geçen gün aradık bizde alalım diye manifold çatlak dedi bide 300-400 tl bi kaporta boya masrafı var dedi fiyat olarak uygun duruyor görüntü olarakta pek bişeyi yok arabanın ama kaporta boya masrafı nerden göremedim ben resimlerde belki resimler çekildikten sonra olmuş bişeydir ciddiydik mustafayla konuştum bakıvercekti arabaya ama sonra vazgeçtik
    çok sağol iyi oldu bu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)