User Tag List

Sayfa 1/7 123 ... SonSon
123 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Siz ne yapardınız!

Enes-x - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Siz ne yapardınız!

Aşırı derecede canım sıkkın sizlerlede paylaşmak istiyorum gözüme uyku girmiyor çünkü sinirden.Bunları burda paylaşmak istemezdim ama artık sabır kalmadı bardak taştı.

Arabamın baskı balatası eskimişti , o konuda da çok hassasım , kaçırma vs. olmadığı halde herşey mükemmel olsun diye yetkili servisin yolunu tuttum.Exedymiş oymuş buymuş orjinal olmayan bi parça tercih etmedim sırf sorunsuz olsun yumuşak olsun diye yetkili servisten dünyanın parasını vererek oem aldım.Neyse baskı balata değişimi olurken 3-4 senkromenç ve triger zincirinide değiştirelim dedim yine yetkili serviste.Planlar gayet güzel herşey orjinal herşey oem hepsi yetkili servisten pahalı olsun önemli değil sıkıntısız olcak diye düşünülerek alındı.

Normalde bu işler 2 iş günü sürer maksimum.2 oldu 3 oldu araya hafta sonu girdi vs. bi dahaki hafta içi aradılar biraz servis yoğun sarkıtsak olur mu diye hiç önemli değil yeterki sorunsuz olsun dedim.Aradan bi kaç gün geçti servisten ustamız aradı şanzımanla alakalı bi parça sökerken yalama olmuş sıfırı 15 günde gelirmiş çıkma bul getir dedi, sağolsun bi arkadaşımız temin etti bu sayede araba toplanmış oldu.Arabayı 1 hafta sonunda teslim alabilmiştim.İlk arabaya bindim titreme var ufaktan tam kavrama noktasında alışır düzelir dendi peki dedim.

Buraya dikkat
    Arabayı servisten aldığım akşam uzun uzun kullandım test için ataşehir shellde durduğumda arabadan dumanlar yükselmeye başladı,dumanların dinmesini bekledik bir baktık motor yağ içinde yağ filtresi mi sıkılmadı ne oldu diye araştırdık ettik ,gördüğümüz tablo hayret vericiydi külbütör kapağının civatalarından bi kaç tanesi ortada yok ve yağ ordan motora boca olmuş.Çekici servis ertesi gün motor yıkandı yağ tamamlandı arabayı teslim aldım tek bir kelime dahi etmedim özür dilendi eyvallah dedik.Akşam arabayı kitlerken alarmın sesi değişmiş Motor yıkanırken alarmıda bi güzel yıkamışlar ve bozmuşlar.Onada bi neyse çektik.

Ve bu gece o ilk günkü titremeden eser yok adeta deprem oluyor arabada vites küçültürken kalkarken debriyaj tam kavrarken motor yerinden çıkıcakmış gibi. bu sıkıntıları yaklaşık 2500 tl karşılığı satın almış oldum yetkili servisten.

EVET beyler bayanlar soruyorum siz ne yapardınız benim yerimde olsaydınız

_driver_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sabah servise hiç hayırlı olmayan bi telefon açardım sanırım...
    Alıntı mesutt1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    skodaya tam kocaman oha diodum ki driver abi içimi okudu
    Alıntı doncarlo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    saxoda sertleşme kronik pompayı kontrol edin.

TechTurkey ef186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    oncelikle servisin ismini buraya yazardim Enes kimse ugramasin kotu is yapip milletin canini yakamasinlar diye .
    Ardindanda bu durumu detaylandirip faturalari scan edip honda turkiyede nekadar ulasilabilecek yer var ise ( email adresleri konusunda yardimci olabilirim ) gonderir ayrica ingilizce olarak yazip honda japan a da ek yaparak gonderirdim .

sonrada o honda servisinin durumunu izlemek icin hergun gidip bi sigara yakardim servisin girisinde ....
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

MBuğra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    klasikleşen honda servisleri. 2004 cr-v nin 4 tane z rotunu değiştirmeye 1500 tl istedi kayseri yetkili servisi.
    "Korkmadık, savaştık"

ÇAĞAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    buraya yazdığın bu yazıyı aynı şekilde hondaturkeyeye gönderirdim...sen onlara gitme artık onlar sana gelsinler , dava açıcam fln bas bas bağır.

slowmotion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    olayı fotoğraflarla belgele mahkemeye git dostum. hangi servis olduğunuda söyle burdaki arkadaşlar gitmesin olsun bitsin...
    AmcaGolf 7,5 1,6 tdi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ef186 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    oncelikle servisin ismini buraya yazardim Enes kimse ugramasin kotu is yapip milletin canini yakamasinlar diye .
    Ardindanda bu durumu detaylandirip faturalari scan edip honda turkiyede nekadar ulasilabilecek yer var ise ( email adresleri konusunda yardimci olabilirim ) gonderir ayrica ingilizce olarak yazip honda japan a da ek yaparak gonderirdim .

sonrada o honda servisinin durumunu izlemek icin hergun gidip bi sigara yakardim servisin girisinde ....
    Abi şimdi şöyle bir durum var,

O serviste çalışan sevdiğimiz insanlarda var,aslında bu ihmalkarlıkları yapan ustayıda çok severim,bir çok arkadaşımız sever en güvendiğimiz insandı özellikle typer konusunda.Bana hakkıda geçmiştir ücretsiz ekspertiz randevu önceliği fiyatlarda indirim vs. vs. sırf o yüzden bugüne kadar sesimi çıkartmadım ama artık sinirlerime hakim olamayacak noktaya geldim.

ruudvan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gol olur.orta gelmiş kafayı çak topu agalarla bulustur ole servısmı olurmus ya sıkıntıya bak.cıkma parca getır ne demek ya oda bı sıkıntı yenısını getırt motorundakı sıkıntıları cozsunler 5 kurusta odeme .
    https://www.instagram.com/maxshineturkiye/

No coffee!!!

Hareli köyün polisajcısı !!!

TechTurkey ef186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Enes-x Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

O serviste çalışan sevdiğimiz insanlarda var,aslında bu ihmalkarlıkları yapan ustayıda çok severim,bir çok arkadaşımız sever en güvendiğimiz insandı özellikle typer konusunda.Bana hakkıda geçmiştir ücretsiz ekspertiz randevu önceliği fiyatlarda indirim vs. vs. sırf o yüzden bugüne kadar sesimi çıkartmadım ama artık sinirlerime hakim olamayacak noktaya geldim.
    Enescim neyazikki ortasi yok ya uzerine su iciceksin yada hakkini ariycaksin ...

Servisin adini da yaz bu arada baska kimsenin cani yanmasin forumdan ...
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

arfy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Enes-x Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

madem sevdiğin ve güvendiğin bir ustadan zarar gördün geçmişide göz önünde bulundurarak , bir fincan kahvenin kırk yıl hatırı vardır der tek kelime etmzdim bi daha da o ustayada servisede sittin sene gitmezdim enes yerinde olsam ..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bugüne kadar bir çok arkadaşa eşe dosta tavsiye ettik oraya gönderdik kusura bakmasın kimse.

Honda Ayışığı

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    iyi sabretmişşin çiçek gibi yapmaya ugraştıkca zorluyolar adamı bu saaten çirkef moduna geçiçen başka yolu kalmamış
    1881 - 193

orhansah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    servise git, anahtarı bırak, "bu arabayı doğru dürüst yapıp bana teslim edin" de.
    2. araban yoksa da yerine araç talep et.

derim ben

The_Doctor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı orhansah Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    servise git, anahtarı bırak, "bu arabayı doğru dürüst yapıp bana teslim edin" de.
    2. araban yoksa da yerine araç talep et.

derim ben
    Bencede...

Kesinlikle Bunu yapmalısınız sonuçta bariz hata onların bence sakin bir dille durumu servistekilere anlatıp güzelce yapın arabamı demeniz en mantıklısı olur. tanıdıklarınız sevdikleriniz olabilir bu sizin hakkınızı aramanıza engel deyil bence.
    Burak Karagöz

' BE ' 106 GTİ

utkuselamoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öncelikle çok geçmiş olsun. Bence çok amatör ce çalışmışlar. sonuçta bi yetkili servis arabayı test etmeden ne yapılırsa yapılsın teslim etmemeleri gerekir. kendiniz arkadaşlarınlar söküp taksaydınız bundan ii olurmuş gibi göründü bana.. Bide kanımca yetkili serviste çalışan ustalar çok ta usta değiller.
    utku selamoğlu

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    honda türkiye ye yetkili servsisi şikayet etme gibi bir tehdit ederdim yetkili servis şefimidir müdürümüdür artık ona ondan sonra olmadı honda türkiye ye şikayet edilir cevap gelmediği taktirde mağduriyetin giderilmesi adına dava açardım...

servisler ancak yağ yağ filtresi polen filtresi onun dışında disk balata başkada birşey beceremiyorlar bu spor araçlar için...
    İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

senna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne kadar arada dostluk arkadaşlıkta olsa bu şekilde birşeyin olmaması lazım, aksine tanınan biri olduğun için belki daha fazla dikkat edilmesi gerekirdi bana göre, dikkat derken yani özenilmesi gerekirdi

yanlış yapılmış bence, hakkını aramalısın
    körler sağırlar

morgy_drag - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benzer bir durum bir renault servisinde başıma geldi..
    Çıldırma noktasında mail atmadığım telefon etmediğim fax cekmediğim renault yetkılısı muduru vs si kalmadı..
    İlk gunler cok ıyıdıler halleddılcek edılcek sıkıntı yok havası vardı..
    Aradan 3 5 gun gectı kımseden ses yok..
    Uzerıne bır bardak su ıctık..

Benımde uzuldugum tek noktam,genel merkez den bır Allah ın kulu,acıp telefonu,ya bole bı durum olmus,nedır tam olarak..Ellerınden bırsey de gelmıyorsa,kusura bakmayın yardımcı olamıyoruz demelerıydı..Ama demedıler..Muhattap bulamadık...

Egerk ustanız,servısınız,tanıdık veya hatrınızın gectıgı yerse basta sıze yapmamaları gerekır...
    Yerınızde olsam,gıdıp derdımı anlatır,bunlar bunlar la karsılastım,lutfen sorunumun ivedi bir şekılde cozulmesı nı ıstıyorum tarzı gayet net bır sekılde konusur,aracı bırakırdım..Hee yapamıyoruz kusura bakmayın da derlerse yapıcak hıcbır sey yok..Uzerıne bır bardak su ıcıp hıc tanımadığınız bır honda servısıne goturun derım..
    Emın olun cok daha ılgılı olurlar..Yenı musterı olmanızdan dolayı..

multispace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zor durum geçmiş olsun.
    servise gidip durumu anlatırdım ilgilenme durumunu görsem isyan çıkarırdım fazla sabırlı olmak iyi değil.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)