dun jantlarımız geldı taktık crv gıbı oldu tahmın ettgım gıbıyay alıcam ama kac cm alalım bı turlu karar veremedık bı resım cektım ama cok karanlık..
cok sert olmayan bı yay ıstıyorum.ayrıca marka önerileriniz nelerdir?
![]()
dun jantlarımız geldı taktık crv gıbı oldu tahmın ettgım gıbıyay alıcam ama kac cm alalım bı turlu karar veremedık bı resım cektım ama cok karanlık..
cok sert olmayan bı yay ıstıyorum.ayrıca marka önerileriniz nelerdir?
![]()
kardesım o ebat bıraz abes olmus. 195 45 16 max kullanman lazım 16 da cıvıc ıcın hatta onler 195 40 16 kı bu zor bulunan bı ebat arkalar 195 45 16 dusuk araba ıcın.
3.5 luk alsan aldıgına degmeyecek . 5.5 lukta eger ofsetın cıvıc ıcın ıse jantta bı ıhtımal surtmeme sansın var.
yaylarda cm cmm bır secenek yok amagenelde 3.5 5.5 3 5 gıbı bulunur. 4 4.5 zor bı ıhtımal . sana tavsıyem bu ılandakı setı al
ısını 10 numara gorur kardesım basında agrımaz. http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=8228
stock amortısor ustune takılabılen urunler bunlar. 5 cm den fazla bastıgın zaman problem yaratır .4 cm de sorun yasamazsın
ne takarsan tak istediğin gibi inmiycek.. benim takmadığım yay kalmadı 3.5 eibach 5.5 ap felan.. eğer 5.5lik eibach bulabilirsen hemen al diycem ama onuda bulman çok zor.. şimdi bende coil yay var biliyorsundur bu yaylardan satıyorum zaten aracını istediğin yüksekliğe ayarlıyorsun. uymama sorunuda olmaz amakonfordan biraz ödün verceksin orası kesin![]()
sitede cem arkadasımız var,onunda honda civic i var çokta güzel düşürmüş istersen bi sor n kullanıyor diye.
OEM+
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)