Epey güldüm yaAdamı sağ şeride kadar çekiyor sonra yola devam
![]()
2 saat yol vermedi adama iyi yapmıs :d
ben olsam aldatmaz verirdim cezayı.
o ne be en solda tın tın tın...
cezalık bir olay yok bence adam şeridinde normal hızıyla gidiyor arkadan polis gereksiz yere fazlaca yaklaşıyor.En sol şeride(sanırım orasıda polis ambulans vs. için) çıkıp adamı geçebilirdi.Ama kıllık yapmış.
sol serit gecme serididir , genelde dunyada boyle kullanilir , ama bu mal amerikalilar sol seritte 40 km/h ile gidebilme yetenegine sahiptirler . buda bir ornek , 65mil hiz limiti olan yolda 50 ile sol seritte gitmek ,trafik yaratmaktir . ayrica polis arabalari dibinize girerek plakanizi alir ve ayni anda arac ici bilgisayardan bilgilerinizi cikarip duruma gore sizi durdurmasi gerekiyorsa durdurur .
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
güzel istanbulumuzun sol şerit özürlülerine benzer bir video sol şeritte koltuğu direksiyona yapıştırıp tın tın giden mallardan buda
sadece sağ şeride götürmüş bir şey yokki yine görevini yapmış adamlar.
Direksiyonda eşek varsa, motor kaputunun içinde kaç beygir olduğunun hiç bir önemi yoktur. SÜRÜCÜ:
Hahaha süper yapmışlar![]()
super taktikayrica surucunun de polis kicinda giderken baya bi beklemesi enteresan, biz olsak aman sakatlik cikmasin diye aninda yol veririz.
geçiş önceliği olan bir aracı kullanıyorum vatan-mahmutbey yolunda sıkışık trafikte en sağ şerittegidiyordum biri 6-7 dakika sirenle uyarı ışıklarıyla yol istedim adam arızaya bağladı yol vermedi uzun uğraşlar sonucunda geçtim geçerken neden yol vermediğini sordum
cevap: burada emniyet şeridi yok............ dedi
turkiyedeki butun bayanlarin ve yasli amcalarin izlemesi gereken video.
bende eleman polisi keklicek sandım .. en sağa çekip polisi durdurup gazlayıp kaçıcak sandım .. böyle daha bomba oldu![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)