Kiz arkadasimin iphone3gs'i 2. Kattan asansor bosluguna dustu yeni iphone aldik fakat eskisini tamir ettirebilecegimiz bir yer bilen varmi? Simdiden tesekkurleR
Kiz arkadasimin iphone3gs'i 2. Kattan asansor bosluguna dustu yeni iphone aldik fakat eskisini tamir ettirebilecegimiz bir yer bilen varmi? Simdiden tesekkurleR
İphone konusunda iyimidir? Birde iletisim bilgisi varsa burdan veya ozelden yollarmisin?
bende en son duvara vurmustum ikıye ayrıldı kartı aldım çöpe attım..
cok hassas cihazlar bosuna ugrasma derim
3310 un yerını kralı gelse tutmaz. teknolojı ılerledıkce hassaslıkta artıyor tabi.
cokta hakkini yememek lazim aslinda , ben 1. nesil iphone almistim ilk ciktiginda , daha bir kac ay once 4 u begendigim icin gittim degistirdim . ilk nesil hala calisir vaziyette cekmecede duruyor , basina gelmeyen sey kalmadi , ezikler buzukler , ustune bagaj kapagi bile kapandi , sadece ekraninda pixel atladi okadar3g ve 3gs modelleri en cabuk bozuluk kirilabilicek modeller . ilk versiyondaki saglamlik malesef hicbirinde yok
![]()
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
Bakirkoy civarinda forumdan birisi vardi tam hatirlamiyorum ismini ama soylerler birazdan![]()
Don't believe everything you hear,
Real eyes, realize. real lies.2Pac Shakur
o kadar parçalanmadıysa yapılabilir bence. benimde arkadaşım tuvalete düşürmüştü iyi bir tamirci yaptı ve şu an bir sorun olmadan kullanıyor..
Çok sagolun bilgiler icin evet formda bu isle ilgilenen varsa tanidik isi daha iyi oluR
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)