arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım var ; arkalara 1 çift amortisör takmak istiyorum
tokico kısa stroklu amortisör önerdiler sizce nasıldır kullanan varmı +/- neler ?
birde nerden ve nasıl bulabilrim ?
teşekkürler
arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım var ; arkalara 1 çift amortisör takmak istiyorum
tokico kısa stroklu amortisör önerdiler sizce nasıldır kullanan varmı +/- neler ?
birde nerden ve nasıl bulabilrim ?
teşekkürler
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
güncel yok mu arkadaşlar bu konuda yardımcı olacak arkadaş ?![]()
PROSTOCK GARAGE
hep almak istemişimdir. çok başarılı bir firma ve çok eski den beri bu işi yapıyorlar. ben al derim.
utku selamoğlu
Ben 91crx ime ıkı on tokıco aldım o bahsettıklerınden,çok sağlam ama gercekten cok sağlam amortısorler,kısa helezonlarla kullanıyorum.Yaklaşık 2-3kere uctum arabyla ama patlama catlama yamulma olmadı.Yanlız sana tevsıyem sert guclu bır helezon takımıyla kullanman.Bekledıgın kadar sert bı amortısor olmıycak buyuk ıhtımalle.Kolay gelsın.
tokico zaten orjinal ekipman diye biliyorum ben
memnun kalırsın abi sağlam malzemedir. ama fiyatları ne durumda bilmiyorum o da sağlamdır yüksek ihtimal
çınar kendini tanıt sende bu arada![]()
eywallah arkadaşlar sanırım rota belli oldu tokico ,şimdi sıra canlıyı ayarlamaya kaldı![]()
PROSTOCK GARAGE
Gürsel abi geçen sana telefonda bahsettiğim fcs dış ticaret tokico'nun da distribütörü, onlardan bulabilirsin dediğim şartlarda![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)