drag rollde standart rc ile headerslı kısalı vti ne olur?
çok fazla bi fark olmaz bence çok gereksiz bi deneme olur.
utku selamoğlu
aynen bende pek bi fark olmaz diyorum eğer civic iyi durumdaysa ama rc 200 sonrasında konuşabilir.
mami_makinen Nickli Üyeden Alıntı tunelsız rolıng kasarsız tost gıbıdr
redlinemst Nickli Üyeden Alıntı aynen bende pek bi fark olmaz diyorum eğer civic iyi durumdaysa ama rc 200 sonrasında konuşabilir. ya böle şeylere gerek yok
utkuselamoglu Nickli Üyeden Alıntı ya böle şeylere gerek yok bencede gerek yok ama merak var işte :-))
ya şu vti ların peşini bırakın arabaların çektiği derdi bi ben biliyorum anlıyorum... yazık yazık ya
utkuselamoglu Nickli Üyeden Alıntı ya böle şeylere gerek yok iyi durumdaysa ayaklarınamı,neye gerek yok ?
redlinemst Nickli Üyeden Alıntı iyi durumdaysa ayaklarınamı,neye gerek yok ? denemeye gerek yok
utkuselamoglu Nickli Üyeden Alıntı ya şu vti ların peşini bırakın arabaların çektiği derdi bi ben biliyorum anlıyorum... yazık yazık ya hahaha imza olur bu imza
varsa Ankara da 206 RC deneyelım hemen atmosferık tabı
MeRtCaN Nickli Üyeden Alıntı hahaha imza olur bu imza mertcan ilk kısa takıtıgı günü bilirim.. vti ların canını aldınız hala bitmedi bu arabalar helal ya... bizim millete rağmen..
utkuselamoglu Nickli Üyeden Alıntı denemeye gerek yok aa onu geçiceksin hocam işte,vtı bu
redlinemst Nickli Üyeden Alıntı aa onu geçiceksin hocam işte,vtı bu vti vti bunun ctr ıtr ı olsa türkiyede kim bilir neler olucakmış.. vti olunca denemek mi gerekyior illa
utkuselamoglu Nickli Üyeden Alıntı vti vti bunun ctr ıtr ı olsa türkiyede kim bilir neler olucakmış.. vti olunca denemek mi gerekyior illa yer yerinden oynardı herhalde vti cılar ek9 ctr gecmek ıcın ugrasacaktı itr ciler m3 lere saracaktı
MeRtCaN Nickli Üyeden Alıntı yer yerinden oynardı herhalde vti cılar ek9 ctr gecmek ıcın ugrasacaktı itr ciler m3 lere saracaktı ınanılmaz ya, sonra ıtr ciler motor yapıp m3 leri tokatlayıp bende kısa filtre header var deyip m3 cü inanmassa bide egzantrik var diceklerdi.
utkuselamoglu Nickli Üyeden Alıntı vti vti bunun ctr ıtr ı olsa türkiyede kim bilir neler olucakmış.. vti olunca denemek mi gerekyior illa bilmem hiç sahip olamadım o meeeşhur arabaya.. Ama gözlemlerim onu gösteriyor.
utkuselamoglu Nickli Üyeden Alıntı ınanılmaz ya, sonra ıtr ciler motor yapıp m3 leri tokatlayıp bende kısa filtre header var deyip m3 cü inanmassa bide egzantrik var diceklerdi. buda çok güzel bi imza olur abi
KOSEREN Nickli Üyeden Alıntı Egzozcu orta çağdan ejderha transfer etmiş galiba.birisi ona oksi asetilen nedir nasıl kullanılır biraz bahsetmeli..
redlinemst Nickli Üyeden Alıntı bilmem hiç sahip olamadım o meeeşhur arabaya.. Ama gözlemlerim onu gösteriyor. valla ii olur inşallah bir gün sizinde olucaktır.. şiddetlen öneriyorum
utkuselamoglu Nickli Üyeden Alıntı valla ii olur inşallah bir gün sizinde olucaktır.. şiddetlen öneriyorum Teşekkür ediyorum,kısmet
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları