Arkadaşlar aracımın toe,camber,caster ayarlarını hassas bir sekilde ayarlayabilecek ,aynı zamanda gerekirse coilover ayarlarını yapabilecek isinin ehli sabırlı bir usta arıyorum. Bildiğiniz bir dukkan varsa tavsiyelerinizi bekliyorum.
Arkadaşlar aracımın toe,camber,caster ayarlarını hassas bir sekilde ayarlayabilecek ,aynı zamanda gerekirse coilover ayarlarını yapabilecek isinin ehli sabırlı bir usta arıyorum. Bildiğiniz bir dukkan varsa tavsiyelerinizi bekliyorum.
Kartal Sanayide İmaj Otomotiv (Lassa-Bridgestone bayii) var. Geçen arkadaşın aracını yaptırdık çok memnun kaldık. Tüm sistemleri bilgisayar kontrollu... Tavsiye ederim.
Kartal sanayi Kardeşler Rot Balans D1 Blok'ta işinin ehlidir coilden vs. anlar saat fark etmeksizin işi yapar.
Bende haftaya falan Bostancı Sanayi gidicem..
Kuzey Rot Balans diye bir yer önerdiler.. Dediğiniz gibi full bilgisayarlı bir sistem falanmış.. Adamlarla telefonlada konustum bayada ilgililer..
eğer gidebilirsen gaziosmanpaşa sanko sanayide murat ralli var çok prof. çalışıyorlar
maslak hunter, tuncay ve mahmut abi... daha ötesi yok uzun soluklu düzgün ayar için sakin bir zaman gitmeni tavsiye ederim inanılmaz stabil ve hassas çalışırlar vakit alır uğraşları... her türlü ayarıda yapabilirler çok profesyoneldirler, gerçek esnaftırlar bnm gözümde... her türlü alt takım custom parçama rağmen herbiriyle tek tek düzgün ayarlı bir şekilde uğraşırlar. senelerdirde başka bir yere gitmem. ne kadar fantezik ayar varsa her birini yapmışlardır şu ana kadar.
Sakin güç...
direksiyonumda titreme vardı vatan caddesi goodyearda 3 kez balans yaptılar devam etti.Topkapı sanayide levent rotbalansa gittim direk çözdüler olayı gayette ilgili ve bilgililer tavsiye ederim.
Bostancı sanayı Kuzey rot balans..
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
Tevsiyeleriniz için çok tesekkürler ..benimde önlerin ayarları uzerinde yapılıyor fakat arkalar için lastiğin birkaç kez sokulmesi gerekebilir , biraz fantazik işte ..bu hafta sonu bi huter'a ugriyim bakım, fiyatlar ne mertebede su ara ?
hunter iyidir
40-50 lira gibi birşey alıyorlardı sanırım..
YouTubeDR.ECU
Hunter iyidir. Bu arada hazır konu varken bende sorayım. Jant göbeklerim çıkmayan tipten. Yer balansından hiçbir zaman memnun kalmıyorum. Jantların bijonlarından montajlanan rot balans makinası olan yerler var. Bildiğiniz bir yerde varmı sırf balans için gidicem.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)